top of page
IMG_9506.jpeg
topp Yogalærer utdanning
Yin Yogalærer
 
YIN YOGA

LÆRERUTDANNING 75 - 200 TIMER

Velkommen til Yin Yoga - den dype, feminine og transformerende yoga.

Utdanningen passer for deg som er yogalærer fra før, eller for deg som vil ha en innføring i Yin Yoga - for egenpraksis.

Du kan velge et utdannings forløp fra 75 timer opp til 200 timer sertifisering.

Yin Yoga grunnutdanning 75 timer

Yin Yoga Terapi fordypning I 50 timer

Yin Yoga fordypning II 75 timer

YIN YOGA 200-timer lærerutdanning

Yin Yoga sertifisering 200 timer består av 3 moduler; Yin grunnutdanning og yin fordypning I og II. Yin grunnutdanning tilbyr vi også online.

​💜

YIN YOGA GRUNNUTDANNING

75 timer

For deg som er yogalærer fra før, eller for deg som vil ha en innføring i yin yoga - for egenpraksis. Dette er grunnutdanningen i Yin Yoga. Du kan begynne å undervise Yin Yoga etter å ha deltatt på grunnutdanningen, men vi anbefaler deg å gå Yin Yoga fordypning også.

Du vil bli guidet inn i lange yin yoga klasser så du virkelig får erfare din opplevelse av yin yoga i kropp, sinn og sjel. Du er hele tiden i bevegelse, i forandring. Du får erfare effekten av yin og yang og den bevegende dynamikken mellom de to kreftene. Når du har kommet deg godt inn i yingstillingene og har funnet stillheten i yin, går yin over i yang - i bevegelse av det indre, og du kan da få mulighet til å oppleve bevegelsen av den subtile energi i kroppen. Da åpnes det også for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær.

Noe av det du lærer:

 • Yin Yoga praksis og teori - yin stillinger og yin restorative stillinger med balanserende flytsekvenser

 • Stående flytsekvenser som åpner ledd, bindevev og energimeridianer

 • Anatomi i yin yoga og forståelsen av bindevevet

 • Orientalsk og kinesisk medisin. Qi, yin og yang, 5 elementer, meridianer, akupressur og qigong

 • Mindfulness-meditasjon

 • Vi følger årets syklus og du lærer å undervise yin yoga klasser til hver av årets sesonger for bedre harmoni

 • Bruken av yoga props og gjennomføring av yinyogaklasser

 • Yinyogalærer rollen. Pedagogikk og kommunikasjon

 • Essential Yoga – bruk av eteriske oljer i yoga og holistisk egenpleie

 • Hands-on med oppmerksom berøring i yin stillinger 

Du får filmer til innstudering før utdanningen starter, og filmer til praksis videre hjemme etter undervisningshelgen.

Det kreves 20 timer egenpraksis og undervisning av en yin klasse for sertifisering.

Du blir sertifisert til å undervise yin yoga gjennom årets sesonger.

Dato: 18. - 21. Januar 2024

Torsdag kl.10 - 16

Fredag kl.09 - 17

Lørdag kl.11 - 19

Søndag kl.09 - 17

Sted: Puro Yoga, Bygdøy alle 16

www.puroyoga.no

Kr. 9.980

​💜

YIN YOGA FORDYPNING I 
50-timer
Fordypning i yin yoga, yoga terapi og yin yoga massasje
Noe av det du lærer:​​
 • Yin Yoga stillinger der vi fordyper oss i bindevevets anatomi
 • Fascial Release. Hands-on med oppmerksom berøring i yin stillinger der vi frigir spenninger gjennom dyp påvirkning av muskel - skjelettsystemet gjennom å frigi bindevevets struktur for en større bevegelse og flyt gjennom kroppen

 • Forståelsen av spatial medisin og hvordan yin yoga gjenoppretter et godt holdningsmønster og "space" i kroppen så spenniger og stress kan slippe fra dypet

 • Yin Restorative Yoga med bindevevsbehandling av ryggsøylen og omliggende strukturer

 • Yin Pranaflow er en terapeutisk kombinasjon av yoga og massasje. Den som tar i mot behandlingen får mulighet til å føle hver posisjon fra innsiden og ut, og får vekket en større tilstedeværelse i kropp og sinn. Hjelper å finne tilbake til kontakten med kroppens visdom. Gjennom passive yin yogastillinger tilføres bevegelse i ledd og omliggende ligamenter, sener og muskler. Det tilføres et jevnt press som hjelper å stimulere energimeridianene for bedre flyt, og en dypere påvirkning inn til de enkelte chakra sentre, endokrine kjertler og indre organer. Jevnt press hjelper å redusere kroppens nivå av stresshormoner. Behandlingen gir tilgang på glemte bevegelsesmuligheter, og vekker nye signaler til hjernen.

​💜

 

YIN YOGA FORDYPNING​ II

75 timer

Chakra Yin Yoga, Energiflyt og Energi-balansering i yin yoga

Noe av det du lærer:​​

 • Yin Yoga stillinger der vi fordyper oss i den subtile anatomi og pust i hver yin stilling

 • Meditativ yin yoga - lær hvordan du integrerer mindfulness-meditasjon, kriya yoga, pranayama og qigong for en dypere medisinsk effekt av Yin Yoga

 • Østens filosofi - den indiske yogafiolosofi, buddhismen og taoismen

 • Akupressur fordypning for en holistisk effekt i yinyoga praksis

 • Revitaliserende yin yoga - bygger opp energi i kroppen, reduserer stress og frigir spenningsreaksjoner

 • Chakra yin yoga. Yin yoga for kroppens chakra. Chakraene er spirituelle sentre i hjernen og ryggsøylen og koordinerings-sentre for meridiansystemet, og virker som dører inn til den høyre bevissthet.​ Gjennom yin yoga stillinger skaper vi strukturell balanse som påvirker våre chakra segmenter. For å oppnå balanse i hvert chakra energetisk er det essensielt først å balansere den fysiske kroppen. Kroppens holdning er som et speil på hvordan hvert chakra fungerer. Når vi retter opp kroppen gjennom å praktisere yin yoga, skaper vi balanse, stabilitet og legger en solid base for å åpne opp en større sensitivitet for de subtile kvaliteter til hvert chakra. Du lærer om chakra gjennom den tantriske yoga og elementene; jord, vann, ild, luft og rom.

 • Chakra energy dance - Energiflyt av myke organiske bevegelser for å påvirke og balansere hvert chakra. ​Bevegelsene ledes gjennom rytmer og vibrasjoner fra krystall-synge-boller. (Crystal Sonic Therapy - sound healing). 

 • Essential Yoga –fordypning i bruk av eteriske oljer i yoga

Dato:

3. - 7. November 2023

Fredag kl.15  - Tirsdag kl.14

​Sted: Groset Retreat i Grøndalen, Hemsedal 

Maks 12 deltakere.

Om Groset Retreat​

Groset er et gammelt gårdstun i Hemsedalsfjellet omgitt av mektige fjell. Her får du frisk fjell luft, ro og inspirasjon.

Vi ønsker å gi deg en fantastisk opplevelse, transformasjon, inspirasjon, visdom, glede, ro og energioppladning gjennom hele oppholdet og videre....

Hovedhuset er restaurert og bygd opp i gammel stil. Her bor vi og spiser alle måltider.

Når det er fritid mellom undervisning har du flotte forhold til alt fra lette turer til mektige toppturer, eller kose deg inne foran peisen eller en rensende badstue.

Vi har vår egen yogaplatting og andre plasser i naturen, og praktiserer deler av tiden ute når det er mulig i forhold til vær og vind.

Kun 12 deltakere.

Se mer om Groset Retreat på nettsiden til akademiet.

Pris: kr.13.990 + inkluderer kost og losji på Groset Retreat

3000,- betales i forkant som depositum for å sikre din plass.

For deg som ikke er yin yoga lærer fra akademiet fra før er yin yoga grunnutdanning et krav. Yin grunnutdanning kan du ta online før denne utdanningen starter.

​💜

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.😊

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med akademiets undervisningsbok, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år

Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs. - Sara T. 51 år

Se flere tilbakemeldinger fra tidligere elever:

bottom of page