top of page
IMG_9506.jpeg
topp Yogalærer utdanning
Yin Yogalærer
 
YIN YOGA

LÆRERUTDANNING 75 / 150 TIMER

Utdanningen passer for deg som er yogalærer / yin yogalærer fra før eller har tilsvarende utdanning. Kurset passer også for deg som vil ha innføring i yin yoga for egenpraksis.

Fokus under fordypningsuken er bindevevsstrukturen og den subtile energi anatomi i yin yoga stillingene. 

NYHET!

Utdanningen er nå utvidet og inneholder fordypning i yin yoga og yin yoga terapi.

Har du ikke gått yin yoga grunnutdanning ved akademiet før kreves det at du fullfører dette på forhånd gjennom filmer som du får tilsendt. Du vil da få en yin yoga sertifisering 150 timer.

Til neste år vil yin yoga grunnutdanning også være med fysisk undervisning. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

Noe av det du lærer:​​

 • De klassiske Yin stillinger. Du vil bli guidet inn i lange yin yoga klasser så du virkelig får erfare din opplevelse av yin yoga i kropp, sinn og sjel. Du er hele tiden i bevegelse, i forandring. Du får erfare effekten av yin og yang og den bevegende dynamikken mellom de to kreftene. Når du har kommet deg godt inn i yingstillingene og har funnet stillheten i yin, går yin over i yang - i bevegelse av det indre, og du kan da få mulighet til å oppleve bevegelsen av den subtile energi i kroppen. Da åpnes det også for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær.

 • Yoga Energi Flyt som balanserer de stille yin stillinger.

 • Orientalsk medisin - Qi, Yin & Yang, 5 Elementer og meridianer.

 • Akupressur fordypning for en holistisk effekt i yinyoga praksis

 • Subtil Energi Anatomi i yin stillingene - energibaner, energisentre, kroppens chakra i yin stillinger, de indre organers påvirkning og forbindelsen med energisystemet.

 • Mindfulness-meditasjon

 • Vi følger årets syklus og du lærer å undervise yin yoga klasser til hver av årets sesonger for bedre harmoni.

 • Bruken av yoga props og gjennomføring av yinyogaklasser.

 • Yinyogalærer rollen. Pedagogikk og kommunikasjon.

 • Essential Yoga – bruk av eteriske oljer i yoga og holistisk egenpleie.

Noe av det du lærer i Yin Terapi:

 • Hands-on med oppmerksom berøring i yin stillinger og integrering av Prana Flow Massage

 • Yin Restorative yoga med bindevevsbehandling av ryggsøylen og omliggende strukturer

 • Yin yoga ved stress og traumer

 • Forståelsen av spatial medisin og hvordan yin yoga gjenoppretter et godt holdningsmønster og "space" i kroppen så spenniger kan slippe fra dypet

 • Sonesystemer - Nevro Refleksoiogi for muskel-skjelettsystemet og spesielt rygg og nervesystemet

Du får undervisningsbok, oppgaver og filmer til innstudering før utdanningen. Du får filmer for videre innstudering og hjelp under egenpraksis til sertifisering. Det kreves 20 timer egenpraksis og undervisning av en yin klasse for sertifisering. 

Maks 12 deltakere.

OPPSTART HØST 2023

Dato:

19. - 23. Oktober 2023

Tid: Start Torsdag kl.15. Avslutter Mandag kl.13

​Sted: Groset Retreat i Grøndalen, Hemsedal 

Pris: kr.13.990 + inkluderer kost og losji på Groset Retreat

3000,- betales i forkant som depositum for å sikre din plass.

For deg som ikke er yin yoga lærer fra akademiet fra før er yin yoga grunnutdanning et krav. Du får tilsendt filmer og undervisningsbok som bør være fullført før uken starter. Dette er en utdanning som er filmet inn over to helger. Du bør sette av 5 hele dager til filmene.

For deg som går denne modellen; 150 timer yin yoga utdanningen er prisen kr.18.990,-

YIN YOGA UTDANNING ON-LINE
YIN YOGA Grunnutdanning 75 timer
Utdanningen vil foregå etter forhåndsinnspilte filmer fra en yin yoga 75 timer utdanning på Groset Retreat. Du kan følge undervisningen i eget tempo. Du vil få tilsendt en undervisninsbok i posten som hører til utdanningen. 

Er du yogalærer fra før (minimum 200 timer) eller tilsvarende (pilates, qigong/taiqi, massør ol.) krever det 20 timer dokumentert egenpraksis og at du planlegger og undervisning en yin yoga klasse for å bli sertifisert yin yogalærer. Mer om dette får du tilsendt ved påmelding. 

Er du ikke yogalærer fra før kan du ta dette kurset som en fordypning i yin yoga for egen praksis og utvikling. Du vil få tilsendt et deltakerbevis.

kr.6.980,-

YIN YOGA SESONGER fordypning 50-timer 
Utdanningen vil foregå etter forhåndsinnspilte filmer fra yin yoga klasser gjennom en års-syklus. Du kan følge undervisningen i eget tempo. Du vil få tilsendt kompendiet for hver sesong med fordypning i den orientalske/kinesiske medisin med teori og refleksjonsoppgaver tilhørende hver av årets sesonger.
Vinter-sesongen og Vår-sesongen er ferdig innspilt. 
Sommer-sesongen filmes 3. Juni, Sensommer 25. August og Høst-sesongen 14. Oktober.
Disse sesonger kan du også delta på fysisk. Send en mail om du ønsker dette.
Dette kurset passer for alle. Er du yogalærer fra før (minimum 200 timer) eller tilsvarende (pilates, qigong/taiqi, massør ol.) vil du få tilsendt bevis på 50 timer fordypning i Yin Yoga Sesonger.

kr.2.990,-

💜

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.😊

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med akademiets undervisningsbok, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år

Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs. - Sara T. 51 år

Se flere tilbakemeldinger fra tidligere elever:

bottom of page