yin-yoga-ina-300x200.jpg

OM

Yin Yang Yoga Akademiet ble etablert i 2014 av Ina Kristine Løvdal. Akademiets mål er å tilby en av de mest omfattende og transformerende yoga utdanninger tilgjengelig i dag. 

Akademiet har bygd opp sitt eget retreat senter på Groset gård i Hemsedal. Låven på gården er omgjort til yoga shala. Med sin harmoniske beliggenhet og kraften fra fjellene gir stedet en unik mulighet til åpne for en transformerende yogapraksis og studier. 

Yin & Yang er to energier som komplimenterer hverandre, og de jobber konstant med å finne tilbake til enhet! 

Derfor praktiseres Yin Yoga aldri alene, vi må alltid ha med balansen av yang. Vi balanserer yin praksis med rytmiske bevegelser og repetisjoner av yang vinyasa yoga. Myke, sirkulære bevegelser leder den subtile energien i meridiansystemet innover - mot Yin som nærer livskraften, og balanserer de indre organer. Kombinasjonen av yin og yang yoga påvirker oss helt inn til dypet og skaper fri flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner. Gir økt bevegelighet, samt mobiliserer og styrker ledd og ligamenter.

Velkommen til Yin Yang Yoga Akademiet 💜

ina-intro-768x675.jpeg

Hovedlærer Ina Løvdal

Ina har gjennom sin lange bakgrunn innen yoga, qigong og holistisk medisin integrert en unik forståelse og innsikt i sin undervisning. All kunnskap og erfaring Ina har etablert over 30 år gir studentene en stor dybde og forståelse av yoga. 

Ina fant veien inn til mind-body tankegangen i 1989, da hun begynte 5 års studie i Homeopati og Medisin ved Norsk Akademi for Naturmedisin. Hun fortsatte å studere Akupunktur ved Norsk Akupunkturskole og Medisinsk Qigong hos SesamQ i 6 år med avsluttende akupunkturpraksis ved Beijing University Hospital. I Beijing studerte hun også ved Red Cross Hospital og tok sertifisering i ”International Study & Cultivation of the Chinese Taoist Medical Qigong” , samt studerte qigong ved det anerkjente Shaolin tempelet.

Ina har over 20 års erfaring som yogalærer og holistisk terapeut. Hun har flere yoga Teacher Trainings, bl.a. med Simon Low, Shiva Rea, Sahra Powers, Manju Jois, Maty Ezraty, Chuck Milller, John Scott, Mark Whitwell og Tias Little, til sammen over 1000-timer yogalærerutdanning.

Ina er grunnlegger av Yin Yang Yoga Akademiet som er en internasjonal godkjent yoga skole gjennom Yoga Alliance med Teacher Training RYT sertifisering. 

Ina er også utdannet massasjeterapeut, aromaterapeut, Pranassage Practitioner, og spesialutdanning i bindevevets funksjon - Anatomy Trains med Tom Myers. 

ANDRE LÆRERE VED AKADEMIET:

Ragnhild Skari Iuell

Ragnhild underviser i nervesystemet, hormonsystemet og mindfulness.  Hun er lege og har tilleggustdannelse i funksjonell medisin fra USA. Hun er sertifisert MBSR og MBCT instruktør ved IMA-institute of Mindfulness. Jobber i dag som lege og mindfullinstruktør ved Balderklinikken i Oslo.

Viggo Johansen

Viggo underviser i yoga filosofi og østens filosofi. Han har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo og utdanning i kognitiv terapi. Tidligere Buddhistmunk.

Siw Håre

Siw underviser i anatomi. Hun har 14 års erfaring som naprapat, og har utdannet seg videre i coaching, livsveiledning og energimedisin.

Linn Stokke

Linn undeviser i mindfulness, og om nervesystemet i forhold til stress og traume. Hun er

sertifisert SE- terapeut (Somatic experiencing) basert på Dr. Peter Levines traumebehandlingsmetode, ​Mind Body psykoterapi, MBSR- Kabat-Zinn, TREI Trauma/Tension release med David Bercelli.

Gunn Helene Arsky

Gunn Helene underviser i yoga markedsføring. Hun er Yin & Yang Yogalærer og ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo og har gitt ut et titalls bøker om helse og ernæring.

YingYangYoga_sign.png

TORUS

Akademiets logo er en gyllen gullfarget torus. Den gyllne fargen representerer det strålende lyset i og rundt oss. Torus symbolet viser formen av jordens energetiske generator som aktiverer vår livs-kraft, vår Prana. Formen er sirkler på sirkler inn og gjennom senter i en evig oppladende og transformerende syklus - livets sirkel. Energi hentes fra jorden og inn i kroppens senter, inn til våre nervesentre, som fyrer oss opp med livskraft og lys, og renser oss for destruktiv energi, stress, gamle skader og traumer. Opprettholder balanse og healing. Forener din energi-signatur med kilden som lader opp ditt energifelt.

STUDER MED OSS

Finn tilbake til senter i deg selv gjennom din personlige yoga praksis, bli en sertifisert yogalærer, eller utvid din praksis med Yin Yoga Terapi eller Qigong. Vi tilbyr et bredt tilbud av utdanninger, kurs og retreats som møter deg der du er på din yoga-vei.

Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs. - Sara T. 51 år


 Les flere tilbakemeldinger fra tidligere elever: