top of page
yin-yoga-ina-300x200.jpg

OM

Yin Yang Yoga Akademiet ble etablert i 2014 av Ina Kristine Løvdal. Akademiets mål er å tilby en av de mest omfattende og transformerende yoga utdanninger tilgjengelig i dag. 

Velkommen til Yin Yang Yoga Akademiet 💜

ina-intro-768x675.jpeg

Hovedlærer Ina Løvdal

Ina har gjennom sin lange bakgrunn innen yoga, qigong og holistisk medisin integrert en unik forståelse og innsikt i sin undervisning. All kunnskap og erfaring Ina har etablert over 30 år gir studentene en stor dybde og forståelse av yoga. 

Ina fant veien inn til mind-body tankegangen i 1989, da hun begynte 5 års studie i Homeopati og Medisin ved Norsk Akademi for Naturmedisin. Hun fortsatte å studere Akupunktur ved Norsk Akupunkturskole og Medisinsk Qigong hos SesamQ i 6 år med avsluttende akupunkturpraksis ved Beijing University Hospital. I Beijing studerte hun også ved Red Cross Hospital og tok sertifisering i ”International Study & Cultivation of the Chinese Taoist Medical Qigong” , samt studerte qigong ved det anerkjente Shaolin tempelet. Etter dette har Ina begynte Ina yogapraksis og utdanninger, med fokus på vinyasa flow og yin yoga.

Ina har over 20 års erfaring som yogalærer og holistisk terapeut. Hun har flere yogalærer utdanninger, bl.a.med Shiva Rea, Sahra Powers, Manju Jois, Maty Ezraty, Chuck Milller, John Scott, Mark Whitwell, Tias Little, til sammen over 1000-timer yogalærerutdanning.

Ina er grunnlegger av Yin Yang Yoga Akademiet som er en internasjonal godkjent yoga skole og medlem av Norsk Yogalærerforbund. 

Ina er også utdannet massasjeterapeut, aromaterapeut, Pranassage Practitioner/YogaMassør, Anatomy Trains - bindevevsterapi med Tom Myers. Den siste utdanning Ina har tatt er Yorbalærer. Yorba er en blanding av yoga, energibevegelse og dans.

ANDRE LÆRERE VED AKADEMIET:

Ragnhild Skari Iuell

Ragnhild underviser i nervesystemet, hormonsystemet og mindfulness.  Hun er lege og har tilleggustdannelse i funksjonell medisin fra USA. Hun er sertifisert MBSR og MBCT instruktør ved IMA-institute of Mindfulness. Jobber i dag som lege og mindfullinstruktør ved Balderklinikken i Oslo.

Viggo Johansen

Viggo underviser i Mindfulness og østens filosofi. Han har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo og utdanning i kognitiv terapi. Tidligere Buddhistmunk.

Gunn Helene Arsky

Gunn Helene underviser yogafilosofi.

www.ganeshayoga.no

Lis Pedersen Strøm

Lis underviser markedsføring for yogalærere.

YingYangYoga_sign.png

TORUS

Akademiets logo er en gyllen gullfarget torus. Den gyllne fargen representerer det strålende lyset i og rundt oss. Torus symbolet viser formen av jordens energetiske generator som aktiverer vår livs-kraft, vår Qi / Prana. Formen er sirkler på sirkler inn og gjennom senter i en evig oppladende og transformerende syklus - livets sirkel. Energi hentes fra jorden og inn i kroppens senter, inn til våre nervesentre, som fyrer oss opp med livskraft og lys, og renser oss for destruktiv energi, stress, gamle skader og traumer. Opprettholder balanse og healing. Forener din energi-signatur med kilden som lader opp ditt energifelt.

STUDER MED OSS

Finn tilbake til senter i deg selv gjennom din personlige yoga praksis, bli en sertifisert yogalærer eller bli med på en av våre retreats.

Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs. - Sara T. 51 år


 Les flere tilbakemeldinger fra tidligere elever:

bottom of page