yin-yoga-ina-300x200.jpg
ina-intro-768x675.jpeg

Yin Yoga Akademiet ble etablert i 2014 av Ina Kristine Løvdal. Akademiets mål er å tilby en av de mest omfattende og transformerende yoga utdanninger tilgjengelig i dag. Vi har derfor samlet et unikt team bestående av lærere med spesialkompetanse innen sitt fag. Vi holder til i Oslo/Sandvika og akademiet har sitt eget retreat senter i Hemsedal.

Velkommen til Yin Yang Yoga Akademiet 💜

Hovedlærer Ina Kristine Løvdal

Ina har gjennom sin lange bakgrunn innen yoga, qigong og holistisk medisin integrert en unik forståelse og innsikt i sin undervisning. All kunnskap og erfaring Ina har etablert over 30 år gir studentene en stor dybde og forståelse av yoga. 

Ina har samlet mange års studier i yoga, medisinsk qigong, homeopati, akupunktur, massasje, aromaterapi-massasasj, anatomi, bindevevs-terapi, coach, menneske-delfin terapi, krystall-synge-bolle terapi og energi-medisin.

Her er noen av hennes utdanninger:

 • Norsk Akademi for Naturmedisin 1989 – 94. Sertifisert Homeopat NAN.

 • Norsk Hudpleiefagskole. Hudterapeut, Klassisk massør og Aromaterapeut.

 • Norsk Akupunkturskole og Scandinavian College of Acupuncture. Sertifisert Akupunktør TCM 1997.

 • Beijing University Hospital, Kina. Clinical acupuncture. 1998.

 • Red Cross Hospital. Study & cultivation of the Chinese Taoist Medical Qigong.

 • Shaolin Temple, Kina. Lohan Qigong and meditation study.

 • CesamQ – School of TCM, Malmø. Sertifisert i Medisinsk Qigong 1996 – 1999.

 • The Academy of New Time Leadership, Coach 2009.

 • The Yoga Academy. UK. Yin & Yang yoga med Simon Low og medvirkende i hans DVD 2010.

 • Har yogalærerutdanninger, bla. i Ashtanga Vinyasa Yoga, Prana Vinyasa Flow med Shiva Rea, Yin Yoga med bl.a Sahra Powers, barne yoga, gravide yoga, viryayoga.

 • Spesialutdanning innen bindevevet funksjon og terapi gjennom Anatomy Trains og Tom Mayers. Sertifisert i Fascial Release for Structural Balance 2015, og Anatomy Trains in Motion 2017.  

Utover disse utdannelsene har hun studert og deltatt på retreats med et ti talls av verdens mest anerkjente utøvere innen yin og vinyasa former av yoga, qigong og mindfulness.  

Ragnhild Skari Iuell

Ragnhild underviser om Nervesystemet, Hormonsystemet, Immunsystemet og Mindfulness ved akademiets yogalærerutdanninger.

Hun er lege og mindfulnessinstruktør. Hun har en spesiell interesse for alle de komplekse sammenhengene som finnes mellom «levd liv»-stress-psykiske forhold, nervesystemet, hormonene og immunsystemet. Hun underviser om dette og mindfulness ved Yin Yang Yoga Akademiets lærerutdanninger. 

Hun har i mange år interessert seg for og drevet med Yoga og meditasjon.Hun er serifisert MBSR og MBCT instruktør ved IMA-Institute of Mindfulness.

Ragnhild studerte medisin ved Universitetet i Oslo, og har tilleggsutdannelse innen funksjonell medisin i USA, mindfullness og søvnmedisin. Hun har erfaring som fastlege og har også jobbet 5 år på medisinsk divisjon ved Ullevål sykehus som lege og forsker. Hun har siden 2007 hatt sin legepraksis på Balderklinikken med en helhetlig og naturlig fokusert tilnærming til helse og mange vanlige plager og sykdommer. Hun jobber mye med pasienter som har hypotyreose/lavt stoffskifte.

Gunn Helene Arsky

Gunn Helene underviser i yoga Markedsføring ved yogalærerutdanningen. Hun assisterer i den praktiske delen av utdannelsen. Gunn Helene er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient) fra Universitetet i Oslo og har jobbet med frukt og grønt i BAMA i ni år. Hun har utgitt et titalls bøker om helse og ernæring. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet, og driver yogastudio i Halden. www.gunnhelenearsky.no

Viggo Johansen

Viggo underviser i Østens Filosofi ved akademiets yogalærerutdanninger.

Filosofiundervisningen gir et godt overblikk over østens filosofi; den indiske yogafilosofi, den tantriske filosofi, buddhisme, taoisme og mindfuless sin plass i filosofien. 

Viggo levde som buddhistmunk i fire år (1994-1998). I etterkant av dette tok han hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo og tre års videreutdannelse i kognitiv terapi, ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Han har skrevet boken Indre stillhet og Stille vitne. Viggo er svært opptatt av sammenhengen mellom kropp og sinn, og hvordan disse påvirker hverandre gjensidig. Som følge av dette har han basert sitt arbeide på å integrere de østlige visdomstradisjonene med de siste nyvinninger innen hjerneforskning og kognitiv psykologi.

Siw Håre

Siw underviser i Anatomi ved akademiets yogalærerutdanninger.

Siw har 14 års erfaring som Naprapat. De siste 5 årene har hun videreutdannet seg innen mental trening, coaching og reading. Hun har lenge kjent på en sammenheng mellom de fysiske smertene og hvordan vi har det mentalt. Hvordan våre tanker, valg og handlingsmønstre påvirker oss. Disse faktorene trenger ikke være bevisste, men en strategi for å beskytte oss selv. Hun praktiserer i dag ved Kilden Helse i Drammen.