top of page
yin-yoga-ina-300x200.jpg

OM

Yin Yang Yoga Akademiet ble etablert i 2014 av Ina Kristine Løvdal. Akademiet er en godkjent yoga skole gjennom den internasjonale Yoga Alliance og medlem av og Norsk Yogalærerforbund. 

Velkommen til Yin Yang Yoga Akademiet 💜

ina-intro-768x675.jpeg

Ina Kristine Løvdal 

Ina har gjennom sin 30 år lange bakgrunn som terapeut og instruktør integrert en unik forståelse og innsikt i sin undervisning og formidling av yoga og qigong. 

Ina er hovedlærer ved lærerutdanningene. Hun er daglig leder og grunnlegger av Yin Yang Yoga Akademiet. 

Ina er utdannet naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin i 1994 og senere som Akupunktør ved Norsk Akupunkturskole og 3 måneder akupunkturpraksis ved Beijing University Hospital. Det var under akupunktur studiet interessen for Qigong begynte. Ina utdannet seg videre til qigonglærer hos SesamQ i Malmø, og har senere sertifisering i Taoist Medical Qigong ved Red Cross Hospital i Beijing og spesialisering i Shaolin Lohan Qi Gong.

Ina har utdanning i Ashtanga yoga og yin og yang former av yoga fra bl.a. hos Shiva Rea, Sahra Powers, Manju Jois, Maty Ezraty, Chuck Milller, John Scott, Mark Whitwell og Tias Little. Hun har undervist yoga og qigong siden 1996 og har over 5000-timer undervisningserfaring. All kunnskap og erfaring Ina har etablert gir studentene i lærerutdanningene en stor dybde og helhetlig forståelse av både yoga og qigong. 

Som terapeut har Ina tilleggsutdanning i bindevevsterapi gjennom Anatomy Trains systemet med Tom Myers og Pranassage Practitioner Training fra Nosara Yoga Institute i Costa Rica. 

Akademiet har en unik samling av krystall synge boller fra Crystal Tones og holder jevnlig forskjellige eventer med Crystal Sound Bath for bedrifter og på Puro Yoga.

💜

Pernille Bønkan

Pernille er en av hovedlærere i Yin Yang Yoga RYT200 lærerutdanningen.
Daglig Leder og Eier / Hovedlærer på Puro Yoga i Oslo.

Pernille er eier og daglig leder på Puro, hun har hatt en hengiven yogapraksis i 25 år, men det var dansen som var hennes inngangsport til yogaen - noe hun har gjort helt fra hun var barn, og fremdeles gjør profesjonelt i perioder.
Pernille utdannet seg og jobbet innen både klassisk og moderne dans på de store internasjonale dansescenene fra hun var tyve til tredve år. I løpet av disse år kom hun i kontakt med Ashtanga yoga, som etterhvert ble hennes hovedfokus fremfor dans. Pernille har levd av å formidle sin erfaring med yoga de siste tyve år. Hun har en egen evne til å inspirere å vekke opp slumrende potesiale i kropp og sinn. Hennes yogaøkter er autentiske og bærer preg av lang erfaring og en integrert forståelse av det hun formidler, både fysisk, mentalt og spirituelt. Eller som hun sier: -"Kroppen er mitt redskap for å åpne opp til livet!"
Pernille fikk noen store sko å fylle da hun overtok Mysoreprogrammet etter Alexander Medin som tok fatt i sine nye prosjekter på Nøsen Yoga og Fjellretreatsenter. En oppgave hun har klart med glans. Hun har bygget opp et solid Mysoreprogram med inkluderende varme og respekt til og fra elevene. 

💜

ANDRE LÆRERE VED YIN YANG YOGA AKADEMIET:

Viggo Johansen

Viggo underviser om østens filosofiske retninger, yoga filosofi og mindfulness-meditasjon ved akademiets utdanninger.

Viggo Johansen har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo samt 3 års videreutdannelse i kognitiv terapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark.

Han har 28 års erfaring med mindfulness-meditasjon. Fire av disse årene levde han som buddhistmunk (1994-1998) og bodde i klostre i Nepal, India og Frankrike.

Viggo har skrevet to bøker; ”Indre stillhet” (2013) og ”Stille vitne” (2015), begge utgitt på Arneberg forlag.

💜

Gunn Helene Arsky

Gunn Helene underviser i grunnleggende yoga filosofi, ayurveda og ayurvedisk kosthold.

Gunn Helene er utdannet ernæringsfysiolog cand.scient. fra Universitetet i Oslo, og har RYT200 yogalærerutdannelse fra yin yang yoga akademiet. Hun driver i dag eget yogastudio i Halden.

💜

Lis Pedersen Strøm

Lis underviser i anatomi og temaet yogalærerrollen og kommunikasjon.

Lis var ansvarlig for kommunikasjon og konseptutvikling i Sats de 13 første årene etter kjedens etablering, og har lang erfaring i å utvikle helhetlige konsepter innen trening og helse. De siste 11 årene har hun undervist på Pranahuset i Sandvika, og i 2021 ble hun sertifisert som RYT200 yogalærer hos Yin Yang Yoga Akademiet. Til sammen har hun nærmere 40 års erfaring som gruppetreningsinstruktør, er siviløkonom og har en mastersertifisering i NLP coaching.

💜

Ragnhild Skari Iuell

Ragnhild underviser i nervesystemet, hormonsystemet og mindfulness-meditasjon. Ragnhild er lege og har tilleggsutdannelse i funksjonell medisin fra USA. Hun er sertifisert MBSR og MBCT instruktør ved IMA-institute of Mindfulness. Jobber i dag som lege og mindfullinstruktør ved Balderklinikken i Oslo.

💜

 

 

 

 

 

 
 

Forbundet.png
YingYangYoga_sign.png

TORUS

Akademiets logo er en gyllen gullfarget torus. Den gyllne fargen representerer det strålende lyset i og rundt oss. Torus symbolet viser formen av jordens energetiske generator som aktiverer vår livs-kraft, vår Qi / Prana. Formen er sirkler på sirkler inn og gjennom senter i en evig oppladende og transformerende syklus - livets sirkel. Energi hentes fra jorden og inn i kroppens senter, inn til våre nervesentre, som fyrer oss opp med livskraft og lys, og renser oss for destruktiv energi, stress, gamle skader og traumer. Opprettholder balanse og healing. Forener din energi-signatur med kilden som lader opp ditt energifelt.

STUDER MED OSS

Finn tilbake til senter i deg selv gjennom din personlige yoga praksis, bli en sertifisert yogalærer eller bli med på en av våre retreats.

Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs. - Sara T. 51 år


 Les flere tilbakemeldinger fra tidligere elever:

bottom of page