top of page
yin-yoga-ina-300x200.jpg

OM

Yin Yang Yoga Akademiet ble etablert i 2014 av Ina Kristine Løvdal. Akademiet er godkjent yoga skole gjennom Norsk Yogalærerforbund. 

Vi holder til på Puro Yoga i Oslo.

                                                              💜 

ina-intro-768x675.jpeg

Ina Kristine Løvdal 

Ina har gjennom sin 30 år lange bakgrunn som terapeut og instruktør integrert en unik forståelse og innsikt i sin undervisning og formidling av yoga og Qi Gong. 

Ina er hovedlærer ved lærerutdanningene. Hun er daglig leder og grunnlegger av Yin Yang Yoga Akademiet. 

Ina er utdannet naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin (1994) og senere  Akupunktør ved Norsk Akupunkturskole og 3 måneder akupunktur praksis ved Beijing University Hospital. Det var under akupunktur studiet interessen for Qigong begynte. Ina utdannet seg videre til Qi Gong lærer og har fordypet seg i den Taoistiske tradisjonen, bl.a. utdanning i Taoist Qi Gong ved Red Cross Hospital i Beijing, og ved ulike skoler av Qi Gong, Nei Gong, Internal Arts og meditasjon. 

Ina har utdanning i Ashtanga yoga og yin og yang former av yoga fra bl.a. Shiva Rea, Sahra Powers, Manju Jois, Maty Ezraty, Chuck Milller, John Scott, Mark Whitwell, Tias Little. Hun har undervist yoga og qigong siden 1996 og har over 5000-timer undervisningserfaring. All kunnskap og erfaring Ina har etablert gir studentene i lærerutdanningene en stor dybde og helhetlig forståelse av både yoga og energi arbeide. 

Som terapeut i Akupunktur, Heoeopati, Soneterapi og Massasje har Ina tilleggsutdanning i Bindevevsterapi gjennom Anatomy Trains systemet med Tom Myers og utdannet Pranassage Practitioner - Yoga massør fra Nosara Yoga Institute i Costa Rica. 

Da Yin Yoga begynte å vokse som en yogaform rundt om i verden startet Yin Yang Yoga Akademiet sin Yin Yogalærerutdanning (2014). Yin Yoga har sine røtter i Qi Gong, kinesisk medisin og den gamle Taoistiske visdoms tradisjonen. Akademiets Yin Yoga utdanning har derfor en del elementer av Qi Gong, noe som alle setter stor pris på.

Akademiet har en unik samling av krystall synge boller fra Crystal Tones og holder jevnlig Krystall lydbad. Gjennom året tilbys eventer, workshop og kurs for bedrifter, månedager på Puro Yoga i Oslo, og retreater på Groset Retreat i Hemsedalsfjellet og yoga retreats - reiser til Thailand. 

Velkommen til Yin Yang Yoga Akademiet! 

💜

Pernille Bønkan

Pernille underviser i yogafilosofi, yogalærer rollen og er medlærer i asanas, yogaposisjoner og vinyasa flow i Yin Yang Yoga 200 timer lærerutdanningen.
Hun er daglig leder og eier / hovedlærer på Puro Yoga i Oslo.

Pernille har hatt en hengiven yogapraksis i 25 år, men det var dansen som var hennes inngangsport til yogaen - noe hun har gjort helt fra hun var barn, og fremdeles gjør profesjonelt i perioder.
Pernille utdannet seg og jobbet innen både klassisk og moderne dans på de store internasjonale dansescenene fra hun var tyve til tredve år. I løpet av disse år kom hun i kontakt med Ashtanga yoga, som etterhvert ble hennes hovedfokus fremfor dans. Pernille har levd av å formidle sin erfaring med yoga de siste tyve år. Hun har en egen evne til å inspirere å vekke opp slumrende potesiale i kropp og sinn. Hennes yogaøkter er autentiske og bærer preg av lang erfaring og en integrert forståelse av det hun formidler, både fysisk, mentalt og spirituelt. Eller som hun sier: -"Kroppen er mitt redskap for å åpne opp til livet!"
Pernille fikk noen store sko å fylle da hun overtok Mysoreprogrammet etter Alexander Medin som tok fatt i sine nye prosjekter på Nøsen Yoga og Fjellretreatsenter. En oppgave hun har klart med glans. Hun har bygget opp et solid Mysoreprogram med inkluderende varme og respekt til og fra elevene. 

💜

 

 

 

 

 

 
 

Forbundet.png
YingYangYoga_sign.png

TORUS

Akademiets logo er en gyllen gullfarget torus. Den gyllne fargen representerer det strålende lyset i og rundt oss. Torus symbolet viser formen av jordens energetiske generator som aktiverer vår livs-kraft, vår Qi / Prana. Formen er sirkler på sirkler inn og gjennom senter i en evig oppladende og transformerende syklus - livets sirkel. Torus er et symbol på energi som flyter inn i vår kropp, inn til våre nervesentre, som fyrer oss opp med livskraft og lys, og renser oss for destruktiv energi, stress, gamle skader og traumer. Opprettholder balanse og healing. Forener din energi-signatur med kilden som lader opp ditt energifelt.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL OSS

Finn tilbake til senter i deg selv gjennom din personlige praksis, bli en sertifisert lærer eller bli med på en av våre kurs eller retreats.

Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs. - Sara T. 51 år


 Les flere tilbakemeldinger fra tidligere elever:

bottom of page