IMG_9506.jpeg
 
 
UTDANNINGER

Yogalærer utdanningene ved Yin Yang Yoga Akademiet er en av de mest omfattende og transformerende yoga utdanninger tilgjengelig i dag. De passer for deg som ønsker å undervise en meditativ yogaform som gir dyp ro i kombinasjon med myke organiske bevegelser som vekker livets puls - spanda, den naturlige kraften og flyten i kroppen.

Hva er forskjellen på Yin & Yang Yoga og Yin Yoga 200-timer utdanningene?

Utdanningene er ganske like. Begge inneholder det grunnleggende om yin yoga; yin yoga stillinger, myke vinyasa flows, energiflyt av qigong, mindfulness og den nyere forskning rundt bindevevet og nervesystemet. "Perler fra Øst & Vest". Begge lærer hands-on og massasjeteknikker i yin stillingene, og Essential Yoga - oljeblandinger for hver sesong som supplement på akupressur-punktene som læres i yin stillingene for en dypere medisinsk effekt av yin yoga. 

Yin & Yang Yoga utdanningen integrerer flere stående asanas og vinyasa flow sekvenser. Dette er essensielt å lære for en helhetlig forståelse av yoga hvis du ikke er yogalærer fra før.  

Yin Yoga utdanningen har mer fokus på subtil anatomi (meridianer og energisentre), meditativ praksis, yin terapi og restorative yin yoga. 

Hvem passer Yin Yoga Grunnutdanning 75-timer for?

Utdanningen passer for deg som er yogalærer fra før, eller for deg som ønsker den dypere forståelse av Yin Yoga for egenpraksis, og kanskje tenker på å undervise på sikt. 

Les mer om de forskjellige utdanninger i menyen​.

Påmelding her:

Tilbakemelding fra tidligere studenter:

Jeg har deltatt på flere yogautdanninger, også i yin yoga, men dette er uten tvil den beste uavhengig av om du ønsker å bli yogalærer eller bare ønsker å fordype din egen praksis. Ina er varm og kunnskapsrik. Utdannelsen er ryddig lagt opp med en tydelig rød tråd. Anbefales på det varmeste 😊 

Kari-Anne, yogalærer Trondheim, 34 år

Jeg vil takke for et fantastisk og lærerikt kurs. Nøy hver dag! Ina er god til å formidle, mild og behagelig i væremåte. Tror jeg vil oppsummere disse dagene som den beste yogautdannelse jeg har deltatt på 😄

Rita, yogalærer Ski

 Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs.

Sara, yogalærer fra Sætre 

Hvis du ønsker en grundig forståelse / utdanning i yin yoga, er dette utdanningen du bør velge. Kan ikke sammenlignes med andre utdannelser jeg har tatt tidligere. Ina og hennes team er virkelig full av kompetanse og ikke minst er de "ekte". Syntes det er et fantastisk opplegg og like fantastisk lærer er Ina.

Margunn, 56 år, yogalærer Bergen

Dette er et kurs som har integrert  dyp kunnskap inn i praksis. Kursleder skaper et solid fundament for å forstå den dype virkningen denne utdannelsen har på hvert enkelt av oss, og kursleder leder oss sikkert gjennom kurset, og integrerer det hele i oss slik at vi som kursdeltakere kan kjenne oss hjemme i egen kropp og i det vi har lært.  Læreboken til kurset er informativ og svært praktisk. Et godt oppslagsverk for øvelser i yogapraksis og teori.

Liv, 50 år, yogalærer Sortland

Veldig fornøyd. Utrolig lærerikt kurs hvor man får innsikt inn i så mange aspekter ved yoga - kroppen og sinnet. Ina formidler kunnskapen på en veldig fin måte, og hun sitter inne med så mye kunnskap som hun gleder seg over å få lært bort. Jeg har fått en mye større forståelse for hvordan kroppen fungerer i tillegg til teknikker for å skape god flyt og god energi i en yogatime - eller under egen praksis. 

Silje, 25 år, student psykologi Oslo

Jeg har kommet godt i gang med undervisning og yin yoga har blitt meget godt mottatt. Jeg integrerer i tillegg yogaøvelser inn i andre timer jeg har, blant annet til bedrifter, idrettslag, seniortimer og styrke-stabilitet-balanse-timer. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Anita, yogalærer Otta

Utdanningen er grundig, læreren er ryddig og har lang erfaring og masser av kunnskap. Undervisningen har en rød tråd og læreren gjør meridianer, bindevev og akupressur punkter forståelige og jeg føler meg trygg i veien videre i yin-yoga.

Jeg ville anbefalt alle som vil lære yin-yoga å velge denne utdanningen. Her får du en grundig og variert utdanning med mye hjerte og sjel.

Lina. 39 år, Gjøvik