top of page
bilde blå serie 6-kopi.jpg
topp Yogalærer utdanning

YOGA UTDANNING 
 

Yin Yang Yoga Akademiet har som mål er å tilby en helhetlig og personlig transformerende yoga utdanning.

Vi tilbyr følgende yogalærerutdanninger:

Yin Yang Yogalærer 200 timer. 

Denne utdanningen gir deg et godt fundament for å jobbe som yogalærer og undervise både yin yoga og yang vinyasa yoga. Det er også en fin utdanning for deg som ønsker et "dypdykk" inn i yoga for egenpraksis. 

Yin Yogalærer 200 timer.  

Velkommen til Yin Yoga - den dype, feminine og transformerende yoga.

Yin yogautdanningen 200 timer tilsvarer nå Yin Yang Yogalærer 200 timer.

 

Yin Yoga kurs 75 timer online.

TT200 23_24.jpeg
Tilbakemeldinger

Kari-Anne 34 år
yogalærer Trondheim

Jeg har deltatt på flere yogautdanninger, også i yin yoga, men dette er uten tvil den beste uavhengig av om du ønsker å bli yogalærer eller bare ønsker å fordype din egen praksis. Ina er varm og kunnskapsrik. Utdannelsen er ryddig lagt opp med en tydelig rød tråd. Anbefales på det varmeste 😊 

Rita,
yogalærer Ski

Jeg vil takke for et fantastisk og lærerikt kurs. Nøt hver dag! Ina er god til å formidle, mild og behagelig i væremåte. Tror jeg vil oppsummere disse dagene som den beste yogautdannelse jeg har deltatt på 😄
 

Sara, 51 år
yogalærer fra Sætre 

 Denne utdanningen gir en god oversikt over både yin og yang, og er absolutt en utdanning jeg vil anbefale videre. Ina er kunnskapsrik og en fantastisk formidler. Ikke nøl med å melde deg på kurs.

Margunn, 56 år
yogalærer Bergen

Hvis du ønsker en grundig forståelse / utdanning i yin yoga, er dette utdanningen du bør velge. Kan ikke sammenlignes med andre utdannelser jeg har tatt tidligere. Ina og hennes team er virkelig full av kompetanse og ikke minst er de "ekte". Syntes det er et fantastisk opplegg og like fantastisk lærer er Ina.

Liv, 50 år
yogalærer Sortland

Dette er et kurs som har integrert  dyp kunnskap inn i praksis. Kursleder skaper et solid fundament for å forstå den dype virkningen denne utdannelsen har på hvert enkelt av oss, og kursleder leder oss sikkert gjennom kurset, og integrerer det hele i oss slik at vi som kursdeltakere kan kjenne oss hjemme i egen kropp og i det vi har lært.  Læreboken til kurset er informativ og svært praktisk. Et godt oppslagsverk for øvelser i yogapraksis og teori.

Silje, 25 år
student psykologi Oslo

Veldig fornøyd. Utrolig lærerikt kurs hvor man får innsikt inn i så mange aspekter ved yoga - kroppen og sinnet. Ina formidler kunnskapen på en veldig fin måte, og hun sitter inne med så mye kunnskap som hun gleder seg over å få lært bort. Jeg har fått en mye større forståelse for hvordan kroppen fungerer i tillegg til teknikker for å skape god flyt og god energi i en yogatime - eller under egen praksis. 

Anita,
yogalærer Otta

Jeg har kommet godt i gang med undervisning og yin yoga har blitt meget godt mottatt. Jeg integrerer i tillegg yogaøvelser inn i andre timer jeg har, blant annet til bedrifter, idrettslag, seniortimer og styrke-stabilitet-balanse-timer. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Lina. 39 år
Gjøvik 

Utdanningen er grundig, læreren er ryddig og har lang erfaring og masser av kunnskap. Undervisningen har en rød tråd og læreren gjør meridianer, bindevev og akupressur punkter forståelige og jeg føler meg trygg i veien videre i yin-yoga.

Jeg ville anbefalt alle som vil lære yin-yoga å velge denne utdanningen. Her får du en grundig og variert utdanning med mye hjerte og sjel.

Sesong Ying Yoga & medisinsk Qigong
bottom of page