top of page

fre. 19. apr.

|

Groset Fjell Retreat

YIN YOGA & QI GONG FJELLRETREAT

Velkommen til årets fjellretreat. Du er velkommen til en helg med rolig yin og flyt av yang og meditativ Qi Gong. Dette er også en fin anledning til å møte andre som har gått utdanning ved Yin Yang Yoga Akademiet.

YIN YOGA & QI GONG FJELLRETREAT
YIN YOGA & QI GONG FJELLRETREAT

Tid og sted

19. apr. 2024, 15:00 – 21. apr. 2024, 14:00

Groset Fjell Retreat, Grosetlie 84, 3560 Hemsedal, Norge

Om kurset/eventet:

Yin Yang Yoga Akademiets mål er å tilby en helhetlig og personlig transformerende yogautdanning.

Ina har gjennom sin lange bakgrunn innen yoga, qigong, akupunktur, massasje-terapier og holistisk medisin integrert en unik forståelse og innsikt i sin undervisning og formidling av yoga og qigong.

Yin & Yang energiene komplimenterer hverandre, og de jobber konstant med å finne tilbake til enhet! Yin praktiseres ikke alene, vi må alltid ha med balansen av yang. Rytmiske bevegelser og repetisjoner skaper varme og kraft - yang. Sirkulære myke bevegelser - yin skaper flyt i kroppen og leder den subtile energien innover, nærer livskraften, og balanserer de indre organene. Yin påvirker i dypet og skaper fri flyt, gir økt bevegelighet og mobilisering og styrke i ledd og ligamenter.

Velkommen tilø denne retreaten med en yoga og qigong praksis om morgenen før frokost og en på ettermiddagen. På dagtid kan du gå på ski eller nyte stillheten på hytta. Vi har badstue om du ønsker, peis og gode sofaer å hvile i. På lørdag kveld blir det servert Krystall Lydbad i yogalåven.

Velkommen :)

Dato:

19. -21. April.

Kr. 5000,- 

Til deg som har gått utdanning ved akademiet får du retreaten til kr.4000,-

Kost og losji er inkludert i prisen.

Påmelding til : post@yinyangyogaakademiet.no

Del gjerne

bottom of page