top of page

tir. 29. mars

|

Groset Retreat

YIN YOGA FORDYPNING I

75-timer fordypning og påbygning av yin grunnutdanning. Vi går i dybden av hver yin stilling og integrerer massasje-terapi. Vi dykker dypere inn i anatomien og ser hva vi kan gjøre for å gi mer "space" i stillingene, og dermed bedre flyt gjennom kroppen, harmoni til hjertet og klarhet til sinnet.

Registration is Closed
See other events
YIN YOGA  FORDYPNING  I
YIN YOGA  FORDYPNING  I

Tid og sted

29. mars 2022, 19:00 – 03. apr. 2022, 14:00

Groset Retreat, Grosetlie 84, 3560 Hemsedal, Norge

Om kurset/eventet:

En terapeutisk kombinasjon av yin yoga og massasje.

Påbygning av yin grunnutdanning hvor vi går i dybden av hver yin stilling og integrerer massasje-terapi. Yin yoga skaper "space", struktur og balanse fysisk og energetisk. Vi dykker dypere inn i anatomien og ser hva vi kan gjøre for å gi mer "space" i stillingene, og dermed bedre flyt gjennom kroppen, harmoni til hjertet og klarhet til sinnet.

Du lærer hands-on med forskjellige massasjeteknikker i yin yoga stillinger.

Vi tar utgangspunkt i bindevevets oppbygning av bindevevslinjer i kroppen for å få tilbake flyten gjennom kroppens bindevev, muskler, ligamenter og ledd slik at spenniger kan slippe fra dypet. Behandlingen tar utgangspunkt i bindevevslinjene fra Anatomy Trains (Myofascial Meridians for Manual & Movement Therapies) etter Tom Myers metode.

Sammen med kunnskap om kroppens meridianer og den subtile flyt gjennom kroppen får du en unik holistisk utdanning som supplement til yin yoga.

Mer av hva du lærer:

  • Anatomi og fysiologi basert på den nyeste forskningen rundt bindevevet, nervesystemet og hjernens funksjon. Du lærer mer om yin yoga stillingenes anatomi og bindevevets oppbygning. Om vagus nerven, diafragma og psoas som alle er relatert til nervesystemet og stress-responsen.
  • Holistisk yin yoga. Du lærer mer om subtil anatomi - meridianer og akupressur-punkter som forsterker den medisinske effekten, den helhetlige - holistiske effekten av yin yoga.
  • Du lærer hands-on og massasjeteknikker i alle yinyogastillinger; fremoverbøyd-, bakoverbøy-, sidestrekk- og rotasjon- stillinger.
  • Akupressur for en dypere medisinsk, holistisk effekt av yinyoga.
  • Essential Yoga – du lærer å bruke eteriske oljeblandinger på akupressurpunkter etter årets sesonger.
  • Vi praktiserer også yin flyt for å vekke energien og flyten i kroppen gjennom hele utdanningsuken.​​

Du bør ha gjennomført grunnutdanning i yin yoga før du kan gå dette kurset.

Kun 8 deltakere for god oppfølging!

Les mer om Yin Yoga fordypning her

Del gjerne

bottom of page