top of page

fre. 27. okt.

|

Puro Yoga

CRYSTAL SINGING BOWL WORKSHOP

Velkommen til krystall synge bolle workshop. Vi starter dagen med en klasse yin høst flow med fokus på pusten og et avsluttende lydbad så du får oppleve krystallvibrasjonene gjennom hele deg.

CRYSTAL SINGING BOWL WORKSHOP
CRYSTAL SINGING BOWL WORKSHOP

Tid og sted

27. okt. 2023, 12:00 – 16:00

Puro Yoga, Bygdøy allé 16, 0262 Oslo, Norge

Om kurset/eventet:

PÅMELDING HER

Vi starter dagen med en myk yin praksis med fokus på pust. Under praksisen bades du i krystall vibrasjoner og du får nyte et magisk lydbad som avslutning.

Etter praksisen vil du lære litt om krystall-synge-boller. Hvordan de produseres, de forskjellige krystaller og edelstener som blandes sammen og deres effekt på oss. Du får også lære hvordan du spiller på bollene, og hvilke lydvibrasjoner som sammen skaper harmoni.

Ina har praktisert Divine Sonic Yoga - krystall-synge-boller brukt i yogaklasser, meditasjon og lydbad i 6 år. Hun vil dele sin erfaring med lydvibrasjonene i yogapraksis, og hvordan du kan ha nytte av en krystall bolle for egen del.

Krystall synge bollene er fra Crystal Tones, som produserer den høyeste kvalitet krystall boller fra ren, klar kvarts krystall (99,992%), også kjent som silicon quartz. Krystallbollene produserer toner som direkte resonerer med mange strukturer i kroppen, inkludert DNA, blodet, benstruktur, muskler, bindevev og den colloidale flytende krystall struktur i hjernen.

Et lydbad med krystall synge boller skaper kraftfulle vibrasjoner som akselererer den naturlige selvhelbredende prosessen i kropp, sinn og ånd/sjel. Krystallsyngebollene bidrar til å gjenopprette de riktige harmoniske tonene og frekvensene innenfor kroppens subtile energifelt, inkludert chakraene og det eteriske energifelt. Den indre makrokosmiske kraften i våre celler og DNA stimuleres. Vibrasjonene regenererer og stimulerer kroppens naturlige biologiske helbredelsesprosess. Lyden av krystall boller vekker noe dypere i oss, de når inn til essensen av vår sjel.

Velkommen til en magisk krystalldag.💫💫💫

”A gift for the Soul”

Sted: Puro Yoga, Bygdøy alle 16, 0262 Oslo

Kr. 590,-

Del gjerne

bottom of page