IMG_9506.jpeg
 
 
YIN YOGA LÆRERUTDANNING
Sertifisering 75 - 500 timer
 

Yin Yogalærer sertifisering passer for deg som ønsker å undervise en meditativ yogaform som gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser som skaper flyt i kroppen. Yin Yoga bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter. 

Den formen for yinyoga du lærer ved Yin Yang Yoga Akademiet er en kombinasjon av den klassiske yin yoga, myk vinyasa flyt og qigong/kinesisk yoga

Hvilken utdanningsforløp passer for meg?

YIN YOGALÆRER

grunnutdanning 75 timer

Yin Grunnutdanning passer for deg som allerede er utdannet yogalærer eller har tilsvarende utdanning. Ønsker du å undervise en meditativ yogaform som gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser som skaper flyt i kropp og sinn? Da er denne formen for yin yoga noe for deg. Utdanningen passer også for deg som ønsker å lære yin yoga for engenpraksis.

Se utdanningens innhold ved å gå inn på YIN YOGA 75TT

Du vil bli guidet inn i lange yin yoga klasser hver dag så du virkelig får erfare din opplevelse av yin yoga i kropp, sinn og sjel. Du lærer de grunnleggende yin yoga stillinger med myke yoga sekvenser, qigong og balanserende yang som komplementerer den myke yin praksis.

​​

YIN YOGALÆRER

200 timer 

Er du ikke yogalærer fra før bør du gå hele 200 timer yin yoga utdanningen for å bli sertifisert yin yogalærer. Etter endt utdanning er du godkjent yogalærer gjennom Norsk Yogalærerforbund og Yoga Alliance.

Du kan velge å gå utdanningen over 1 år med 8 helger i Sandvika, eller intensivt over et halvt år med 3x1 uke på Groset Retreat. 

Se dato og mer informasjon om utdanning under yin yogalærer 200 timer.

Kun 12 deltakere.

Meld deg på her:

RESTORATIV YIN

Yin Fordypning 100 Timer

Restorativ Yin handler om å restituere kropp og sinn tilbake til helse og harmoni. 

Du lærer stille Restorativ Yin stillinger med hands-on for strukturell frigjøring (fascial release) av ryggsøylens segmenter. Effekten gir frigjøring av spenninger og økt mulighet for bevegelsesfrihet og rom for ryggsøylens naturlige form. 

 

For å komplimentere de stille Restorativ Yin stillinger lærer du også 

Restorativ Yin Massasje – terapeutisk kombinasjon av yin yoga og massasje! 

Den som mottar massasjen får mulighet til å føle hver posisjon fra innsiden og ut, og få vekket en større tilstedeværelse i kropp og sinn. 

Gjennom passive Restorative Yin stillinger tilføres bevegelse til ledd og omliggende ligamenter, sener og muskler. Det tilføres i tillegg et jevnt press som hjelper å stimulere bindevevet og energimeridianene for bedre flyt. Akupressur benyttes for dypere medisinsk påvirkning. Bl.a. læres Back-Shu Akupressur – punkter langs ryggsøylen for balansering av nervesystemet til og fra de indre organer.

 

Du lærer Buddha Palm Healing, en teknikk som hjelper deg å styrke og regulere din egen energiflyt, og hvordan du kan benytte denne energi til å regulere helende energiflyt når du praktiserer Restorative Yin Massasje.

 

Du lærer en komplett rutine med oppvarming av ryggen, dype strekk for å frigjøre spenninger og stress, Restorativ Yin stillinger som avsluttes med pranayama og meditasjon for en dypere medisinsk effekt. 

Blant annet lærer du de noen av de kraftfulle øvelser og meditasjoner fra Shaolin tempelet med teknikker for å rense nervestystemet, ryggmarg og hjerne.

YIN YOGALÆRER

500 timer 

Yin Yogalærer sertifisering 500 timer passer for deg som ønsker å gå i dybden av Yin Yoga. Du lærer å undervise yin yoga i gruppe, individuelt og som terapi. Du får en helhetlig, holistisk utdanning i alle aspekter av det som hører inn under yin yoga - en meditativ praksis som gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser for ny energi og flyt i kroppen. Yin Yoga bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter. 

Utdanningen er godkjent i Yoga Alliance og Norsk Yogalærerforbund 500 timer sertifisering.

Utdanningen går over 2,5 år:

1. år: YIN YOGA  200TT

2. år: TAOIST YOGA / QIGONG 200TT

3. år: YIN RESTORATIV - Yin Fordypning 100TT

Studiestart hver høst (helgebasert) og vår (uker).

Du får studiemateriell og filmer til hjemmepraksis mellom samlingene.

Kun 12 deltakere

Se dato og mer informasjon om utdanning under yin yoga 500 timer.

Meld deg på her:

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

Jeg har deltatt på flere yogautdanninger, også i yin yoga, men dette er uten tvil den beste uavhengig av om du ønsker å bli yogalærer eller bare ønsker å fordype din egen praksis. Ina er varm og kunnskapsrik. Utdannelsen er ryddig lagt opp med en tydelig rød tråd. Anbefales på det varmeste 😊 

Kari-Anne, yogalærer Trondheim, 34 år

Jeg vil takke for et fantastisk og lærerikt kurs. Nøy hver dag! Ina er god til å formidle, mild og behagelig i væremåte. Tror jeg vil oppsummere disse dagene som den beste yogautdannelse jeg har deltatt på 😄

Rita, yogalærer Ski

Veldig deilig å oppleve en lærer som viser lag på lag på lag med kunnskap, og deler med humor og ro. Inspirerende å se kvinner i generasjonen over meg som har gått en så inspirerende vei! Tusen takk ❤️

Ida, skuespiller og miljøarbeider Hvitsten, 28 år

Kurset er lærerikt & fint. Ina er behagelig & kunnskapsrik lærer 💓 Anbefales på det varmeste☀️

Marianne

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med kompendiet, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år

 

 
 
0

Besøksadresser:

Pranahuset Yoga og Pilates
Otto Sverdrups vei 9
1337 Sandvika

 

 

 © YinYangYoga - Ina K. Løvdal

Groset Yoga Retreat
Solsiden i Grøndalen
3560 Hemsedal

 

Telefon:

+47 95 10 16 17