IMG_9506.jpeg
 
 
YIN YOGA LÆRERUTDANNING
Sertifisering 75 - 500 timer
 

Yin Yogalærer sertifisering passer for deg som ønsker å undervise en meditativ yogaform som gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser som skaper flyt i kroppen. Yin Yoga bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter. 

Den formen for yinyoga du lærer ved Yin Yang Yoga Akademiet er en kombinasjon av den klassiske yin yoga, myk vinyasa flyt og qigong/kinesisk yoga

Hvilken utdanningsforløp passer for meg?

YIN YOGALÆRER grunnutdanning 75 timer

Du vil bli guidet inn i lange yin yoga klasser hver dag så du virkelig får erfare din opplevelse av yin yoga i kropp, sinn og sjel. Du lærer de grunnleggende yin yoga stillinger med myke yoga sekvenser, qigong og balanserende yang som komplementerer den myke yin praksis.

YIN YOGA PÅBYGNINGSMODULER:

YIN YOGALÆRER fordypning I 

Påbygning av yin grunnutdanning og går i dybden av hver yin stilling strukturelt og energetisk. Vi dykker dypere inn i anatomien og ser hva vi kan gjøre for å gi mer "space" i stillingene, og dermed bedre flyt gjennom kroppen. Du lærer anatomi og fysiologi basert på den nyeste forskningen rundt bindevevet, nervesystemet og hjernens funksjon. Oversikt og forståelse av østens filosofi - den Indiske Yogafilosofi, Buddhismen og Taoismen.

YIN YOGALÆRER fordypning II 

Fokus på det meditativ yoga, pusten og det subtile energetiske aspekt av yin yoga. 

YIN TERAPI & PRANAFLOW YOGAMASSASJE

Du lærer holistiske behandlingsteknikker som forsterker yin yoga praksis.

Pranaflow YogaMassage –  terapeutisk kombinasjon av yin yoga og massasje! Den som mottar massasjen får mulighet til å føle hver posisjon fra innsiden og ut, og får vekket en større tilstedeværelse i kropp og sinn. 

​​

SE MER IMFORMASJON OM HVER AV PÅBYGNINGSMODULENE UNDER YIN YOGA 75 TIMER.

YIN YOGALÆRER 200 timer 

Er du ikke yogalærer fra før bør du gå hele 200 timer yin yoga utdanningen for å bli sertifisert yin yogalærer. Etter endt utdanning er du godkjent yogalærer gjennom Norsk Yogalærerforbund og Yoga Alliance.

Du kan velge å gå utdanningen over 1 år med 5 helger i Sandvika og en uke på Groset Retreat, eller intensivt over et halvt år med 3x1 uke på Groset Retreat. 

Se dato og mer informasjon om utdanning under yin yogalærer 200 timer.

Meld deg på her:

YIN YOGALÆRER 500 timer 

Yin Yogalærer sertifisering 500 timer passer for deg som ønsker å gå i dybden av Yin Yoga. Du lærer å undervise yin yoga i gruppe, individuelt og som terapi. Du får en helhetlig, holistisk utdanning i alle aspekter av det som hører inn under yin yoga - en meditativ praksis som gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser for ny energi og flyt i kroppen. Yin Yoga bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter. 

Utdanningen er godkjent i Yoga Alliance og Norsk Yogalærerforbund 500 timer sertifisering.

Utdanningen går over 2,5 år:

1. år: YIN YOGA - yin grunnutdanning, yin fordypning I og II

2. år: QI YOGA 

3. år: YIN TERAPI & PRANAFLOW YOGAMASSASJE

Studiestart hver høst (helgebasert) og vår (uker).

Du får studiemateriell og filmer til hjemmepraksis mellom samlingene.

Kun 12 deltakere

Se dato og mer informasjon om utdanning under yin yoga 500 timer.

Meld deg på her:

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

Jeg har deltatt på flere yogautdanninger, også i yin yoga, men dette er uten tvil den beste uavhengig av om du ønsker å bli yogalærer eller bare ønsker å fordype din egen praksis. Ina er varm og kunnskapsrik. Utdannelsen er ryddig lagt opp med en tydelig rød tråd. Anbefales på det varmeste 😊 

Kari-Anne, yogalærer Trondheim, 34 år

Jeg vil takke for et fantastisk og lærerikt kurs. Nøy hver dag! Ina er god til å formidle, mild og behagelig i væremåte. Tror jeg vil oppsummere disse dagene som den beste yogautdannelse jeg har deltatt på 😄

Rita, yogalærer Ski

Veldig deilig å oppleve en lærer som viser lag på lag på lag med kunnskap, og deler med humor og ro. Inspirerende å se kvinner i generasjonen over meg som har gått en så inspirerende vei! Tusen takk ❤️

Ida, skuespiller og miljøarbeider Hvitsten, 28 år

Kurset er lærerikt & fint. Ina er behagelig & kunnskapsrik lærer 💓 Anbefales på det varmeste☀️

Marianne

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med kompendiet, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år

 

 
 
0

Besøksadresser:

Pranahuset Yoga og Pilates
Otto Sverdrups vei 9
1337 Sandvika

 

 

 © YinYangYoga - Ina K. Løvdal

Groset Yoga Retreat
Solsiden i Grøndalen
3560 Hemsedal

 

Telefon:

+47 95 10 16 17