Yin Yoga utdanningUtdanningen passer for deg som vil ha en innføring i yinyoga – for egen del, eller for å undervise andre.

Dette kurset er en yogautdanning for deg som ønsker å undervise en myk yogapraksis og for deg som ønsker å lære en meditativ og rolig yogapraksis for egen del.

Yin yogalærer består av 3 moduler.  Grunnutdanning, fordypning og sesong.

Ønsker du Yin Yogalærer sertifisering krever denne utdanningen at du allerede er yogalærer med minimum 200 timer eller annen tilsvarende utdanning. Hver søknad blir individuelt behandlet.

Ønsker du ikke å gå hele utdanningsforløpet til Yin yogalærer 300 timer kan du velge å gå kun grunnutdanning, grunnutdanning + fordypning eller grunnutdanning + sesong.

Allerede etter Yin Yoga grunnutdanningen 75 timer kan du begynne å undervise i yin yoga.

Velger du å starte med Yin Yoga grunnutdanning kan den påbygges senere med Yin fordypning og Sesong Yin Yoga & Medisinsk Qigong.

Er du ikke yogalærer fra før kan du delta på Yin yoga utdanningen for egen del og få et deltakerbevis, men du kan ikke undervise i yin yoga etter kurset.

Er du ikke yogalærer fra før å vurderer om du skal undervise yoga anbefaler vi deg å gå Yin & Yang Yogalærer utdanningen 200 timer. (grunnutdanning og fordypning er samme pensum på både Yin & Yang Yogalærer og  Yin Yogalærer utdanningene). Denne utdanningen gir en solid base som yogalærer. Etter Yin & Yang 200 timer kan du delta på Sesong Yin Yoga & Medisinsk Qigong og få en 350 timer yin yogalærerutdanning. Yang delen av 200 timer utdanningen praktiseres med en indre fokus av ro.