ANIMAL FLOW.jpeg
 
QIGONG 
100 timer lærerutdanning

 

Ønsker du å formidle en meditativ medisinsk praksis som gir god helse, dyp ro, vekker hjertets glede og rir innsikt i sinnets og sjelens natur? Utdanningen gir deg en god forståelse av den subtile energiflyt og arbeidet med energi for din egen helse og hvordan formidle det til andre.

Qigong er en gammel visdomstradisjon som har sine røtter i den Orientalske medisin og Taoismen, og består av den mange tusen år gamle visdom om mennesket i relasjon til jorden, universet og naturens energi. I denne utdanningen vil du lære å integrere den subtile energi fra qigong med yin yoga. Yin yoga kommer opprinnelig fra taoismen og heter; Tao YinQigong består av to tegn; Qi - livsenergi og Gong - arbeide med energi. Det er å regelmessig praktisere, mestre og regulere energiflyten i kroppen. Myke bevegelser, pust og mentalt fokus synkroniseres for å transformere stress og fysiske blokkeringer til ny energi. 

Dato: kommer

Hovedlærer er Ina K. Løvdal. Ina har gjennom sin lange bakgrunn i Qigong, akupunktur, massasje-terapier,holistisk medisin og yoga integrert en unik forståelse og innsikt i sin undervisning og formidling av energiarbeide som qigong er.

Noe av det du lærer og erfarer på et personlig plan:

 • Hvordan du opplever Energi, Vitalitet, og Livs-Kraft fra innsiden ut.

 • Du lærer å styrke og regulere din egen indre energiflyt, og bli din egen beste healer.

 • Gjennom utdanningen vil du oppleve en indre transformasjonsreise for å finne og uttrykke det potensialet som bor i deg. .

 • Praksisen hjelper å gjenopprette kontakten med nervesystemet, det å lære nervesystemet å kjenne så stress kan transformeres til ny energi.

 • Du lærer å utvikle en oppmerksom nærværspraksis og integrere en "mettapraksis" i hverdagen som styrker din selv-kjærlighet og en medfølende klarhet.

 • Du vil motta terapi med krystall-synge-boller under kurset. Vibrasjonene virker healende og hjelper deg å frigjøre blokkeringer, stimulere og rense nervesystemet, balanserer dine chakra, regenererer, revitaliserer og optimaliserer alle celler, organer og systemer. ​​

​​​

Noe av det du lærer:​​

 • Medisinsk Qigong og Dao Yin Yoga. Blant annet lærer du; Qigong rutine for ryggen og nervesystemet som frigjør spenninger og transformerer stress og spenninger til fri flyt. 5 Element Flow. En rutine av bevegelsessekvenser som re-etablerer harmonien i oss, gjennom å praktisere en flyt av øvelser for de enkelte yin organene som tilhører de 5 elementer/naturens sesonger. 

 • Qi moving meditation- vekker flyten i kroppens energi-sentrene langs ryggsøylen. Vibrasjoner fra krystall-synge-boller forsterker energien gjennom kroppen, harmoniserer følelsesmessige ubalanser og styrker sinnet og kontakten med sjelen.

 • Subtil Anatomi - meridianer, energipunkter, energisentre og energiflyt.

 • Buddha Hands of Light for egen healing og for helende effekt på andre.

 • Enlightened Qigong - en fantastisk serie for å vekke kroppens energisystem og nære De Tre Skatter -  Jing, Qi, Shen.

 • Kinesisk medisin fordypning. Du lærer om Qi, Yin & Yang, 5 Elementer og meridianer.

 • Qigong Meditasjon og Loving Kindness- Metta Mindfulness praksis.

Du får oppgaver og filmer til innstudering mellom samlingene slik at de endringsprosessene som settes i gang holdes ved like gjennom hele studiet.

Opptakskrav: Deltatt på Qigong 30 timer.

Påmelding her

Les tilbakemeldinger fra tidligere elever:

IMG_0553.jpeg