Om ossHovedlærer Ina Kristine Løvdal

Gjennom min bakgrunn innen holistisk medisin, massasje terapier, medisinsk qigong og yoga har jeg over mange år integrert en helhetlig daglig egenpraksis. All kunnskap og erfaring jag har etablert over 30 år har jeg satt i system. Min Yin & Yang Yoga ønsker jeg fra hjertet å dele med deg.

Jeg er utdannet E-RYT (Experienced Registered Yoga Teacher) gjennom Yoga Alliance med over 5000 timer undervisnings erfaring. Har ledet retreats og workshops rundt om i verden siden 1998.

CURRICULUM VITAE

 • Norsk Akademi for Naturmedisin 1989 – 94. Sertifisert Homeopat NAN.
 • Norsk Hudpleiefagskole. Hud- og Kroppsterapeut, Klassisk massør og Aromaterapeut.
 • Norsk Akupunkturskole og Scandinavian College of Acupuncture. Sertifisert Akupunktør TCM 1997.
 • Beijing University Hospital, Kina. Clinical acupuncture. 1998.
 • Red Cross Hispital. Study & cultivation of the Chinese Taoist Medical Qigong.
 • Shaolin Temple, Kina. Lohan Qigong and meditation study.
 • CesamQ – School of TCM, Malmø. Sertifisert Medisinsk Qigong instruktør. 1996 – 1999.
 • Manju Jois – Ashtanga vinyasa yoga teacher training 2004.
 • Nosara yoga institute. Pranassage Practitioner 100 hours TT.
 • The Academy of New Time Leadership, Coach 2009.
 • The Yoga Academy. UK. Yin & Yang yoga med Simon Low og medvirkende i hans DVD. 2010.
 • Barneyogalærer utdannelse; Groovy kids yoga med Grenville Henwood og med Rosalie Lazar fra The Yoga Tree.
 • Gravideyogalærer utdannelse; Blooma Prenatal yoga. 2011.
 • Nordic yoga institute. Viryayogalærer utdannesle 200timer.
 • Anatomy Trains, Tom Mayers. Sertifisert i Anatomy Trains in Motion 2017 og Fascial Release for Structural Balance. 2015.
 • Prana Vinyasa Global School of Living Yoga. Til 500 timer TT med Shiva Rea. Energetic Vinyasa. Elemental Vinyasa. Chakra Vinyasa. Rasa Vinyasa. Soma Vinyasa. Yoga Trance Dance – Sahara.

Utover disse utdannelsene har jeg studert og vært med et ti talls av verdens mest anerkjente utøvere innen yin og vinyasa former av yoga, medisinsk qigong, mindfulness og meditasjon.  Jeg har drevet Yin Yang Yoga Akademiet siden 2014 og driver Hemsedal Yoga Reterat – Groset gård som tilbyr yogaretreat, kurs og yogalærer utdennelser.

Min yogafilosofi er et inåkt redskap og en vei, som ved kontinuerlig praksis vil vekke til live din endre mester, ditt indre lys…. så du kan leve ut og dele av ditt høyeste potensiale, og leve ditt liv fylt med glede, latter,skjønnhet, fred, frihet, mot, kjærlighet, kraft,innsikt og visdom.

Om Shanti,

Ina

 

Våre andre lærere ved utdanningen:

Karin Mæland

Karin underviser i yogafilosofi. Karin har siden 2010 har bodd mye i India hvor hun har praktisert ashtanga yoga og studert indisk filosofi. Karin er utdannet lege og har jobbet mange år innen offentlig og privat helsevesen. Karin har også mellomfag i filosofi ved Universitetet i Oslo, og er nå snart ferdigutdannet med mastergrad i filosofi. www.lyfia.no

 

Gunn Helene Arsky

Gunn Helene underviser i ernæring ved utdannelsen. Hun er administrator ved Yin Yang Yoga Akademiet og assisterer i den praktiske delen av utdannelsen. Gunn Helene er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient) fra Universitetet i Oslo og har jobbet med frukt og grønt i BAMA i ni år. Nå er hun frilanser og skribent hjemme i Halden.  Hun har utgitt et titalls bøker om helse og ernæring og er fast skribent i Hjemmet Helse. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet. www.gunnhelenearsky.no

 

Viggo Johansen

Viggo underviser i mindfulness ved yinyoga utdannelsen. Viggo levde som buddhistmunk i fire år (1994-1998). I etterkant av dette tok han hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo og tre års videreutdannelse i kognitiv terapi, ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Han har skrevet boken Indre stillhet og Stille vitne. Viggo er svært opptatt av sammenhengen mellom kropp og sinn, og hvordan disse påvirker hverandre gjensidig. Som følge av dette har han basert sitt arbeide på å integrere de østlige visdomstradisjonene med de siste nyvinninger inne hjerneforskning og kognitiv psykologi.

 

Linn Stokke

Linn underviser i nervesystemet ved stress og traumer og hormonsystemet. Linn har grunnfag medisin fra universitetet og er sertifisert SE terapeut (somatic experiencing) med en 3 års påbygning som traumeterapeut basert på Dr. Peter Levines traumebehandlingsmetode. Hun er også utdannet TREI Trauma/Tention release. Linn har 4 års utdannelse i MindBody psykoterapi, mindfulness utdannelse MBSB med Kabat-Zinn og har 25 års erfaring med mindfulness og meditasjon. Linn har også skrevet musikk og bøker som reflekterer menneskets livsreise. www.linnstokke.no

 

Lis Strøm

Lis underviser i business i yoga ved utdannelsen. Hun er til daglig administrerende direktør i Grete Roede. Lis har jobbet i treningsbransjen i mange år og har god erfaring innen treningsmarkedet. Lis underviser i hvordan du starter egen virksomhet som yogalærer.