Nettbutikk

Velkommen til nettbutikken.

Dette er først og fremst et sted for videreformidling av yoga utstyr, og spesielt det du trenger til yin yoga.

Jeg selger oljeblandinger.  5 oljer tilpasset de 5 sesonger/elementer i yin yoga og den kinesiske medisin. Jeg lager også ansiktsoljen – “hjerteolje” for ansikts-massasje. Den kan også brukes til den daglige hudpleie for en glattere hud, nydelig lukt, og den balanserer selvfølgelig også hjertechakra. Jeg lager også den eksklusive ansiktsoljen med bare Rose Otto – den høyeste frekvens av alle eteriske oljer.  Du får oljeblandingene i forskjellige størrelser og som roll-on. Kommer snart med priser.

Jeg formidler Alchemy crystal singing bowls fra Crystal Tones

Ull yogamatter:

www.satnam.eu. Her får du tak i de ullmattene som er litt bredere enn den vanlige bredden på yogamatter som jeg anbefaler å bruke i yin yoga. Søk på Natural Yogamats – Yoga mat natural,anti-slippery 90×200. (denne er delt i 2 lag, og sklir litt når du skal opp i down-dog). www.magentayoga.no selger ogsådenne) Jeg syntes Yogamat wool med Flower og life eller OM 198×85 gir bedre grep i down-dog, bare et lag. De har også Yogimat nature maxi 100×200.Denne er også kun med et lag og bedre grep, og den er veldig fin til å “breie” seg ut på i yin stillinger eller dansende intuitiv flow.

Eteriske oljer:

www.teleurt.no – de har bl.a. roseolje og andre eteriske oljer.

www.aromedica.no – butikkutsalg ved Bislet. Drar du dit kan Gry Fosstvedt hjelpe deg å lage en olje spesielt tilpasset deg. Går du yogalærerutdannelsen eller har gått her så gir hun deg spesial pris.

www.sunvita.no – her får du økologiske baseoljer. Liker bedre teleurt og aromedica sine essensielle oljer. Sunvita sine eteriske oljer har en kork som jeg har erfart gjør at oljen fordufter lettere.

Jeg selger også egne oljeblandinger til yin yoga og til bruk i hverdagen. (slik jeg skrev øverst på denne siden. Kommer snart for salg med priser).

Yoga props:

Jysk har den fantastiske WELLPUR TUA til yin yoga.          Size: 13x24x11cm. Anbefaler 2 stykker.

www.yogamatters.co.uk – wedge og pranayamapute kjøpes her.  Du får godt tilbud her hvis du ønsker å kjøpe inn mange bolstere, klosser, yogastopper. Ønsker du kun å kjøpe til deg selv er det mange i Norge som selger. F.eks.: www.klubben.no.

Koshi-klokke og Vegvisergong:

www.shop.gongbad.no Bruk promotion code: IKL for rabatt.

Yoga klær og andre yogautstyr:

www.magentayoga.no – spesielt fine yoga bukser som er høye og sitter godt i livet.