Kalender

YIN YOGA TERAPI OG YIN YOGA MASSASJE –

PRANAFLOW MASSAGE

23. – 25. November 2018

Velkommen til en langhelg på vakre Groset gård og Hemsedal Yoga Retreat.

For utfyllende informasjon om det faglige innhold og påmelding til utdannelsen/kurset på inn på yin yoga terapi og yoga-massasje under Fordypning i yoga.

Kr. 4.700,- for undervisning + kr. 1800,- for kost og losji.  Du vil få undervisning i en liten gruppe på maks 12 deltakere. Det blir derfor rom for personlig oppfølgning gjennom hele helgen. Du får servert 3 vegetariske måltider om dagen av vår egen kokk.

Tider: Kurset starter kl.08.30 på fredag og avsluttes søndag til lunsj kl.14. Du kan komme på fredag morgen eller på torsdag fra kl.17.

Bare ta kontakt hvis du har noe på hjertet angående kurset.

AKTIVERING AV DEN FEMININE KRAFTEN

29. November 2018

Vi, Ina Løvdal og Elisabeth Kjeldsø har gleden av å invitere deg til en kveld med påfyll, aktivering og samvær for å hedre den feminine kraften som er i oss – det skapende, omsorgsfulle, kjærligheten til oss selv, medfølelse og dyp ro og glede.

Dette blir en herlig kveld i ro og harmoni med rolig flytende yin yoga med qigong og yogamassasje, samt ansiktsmassasje med eteriske oljer. Praksisen tar utgangspunkt i å balansere våre chakra for en større bevissthet av våre kraftsentre og alt disse rommer i oss av indre kraft, dyp visdom, kreativitet, medfølelse og kjærlighet. Øvelsene er rolige og passer for alle uansett forkunnskaper i yoga eller qigong. Denne delen blir ledet av Ina Løvdal, hovedlærer ved yogalærer utdannelsen ved Yin Yang Yoga Akademiet.
Så går vi inn i en totalt avslappende seanse med energi- og chakrabalansering med krystaller på hver enkelt deltaker til nydelige toner fra fantastiske krystall-syngeboller som har frekvenser tilsvarende våre chakra, og vibrasjonene balanserer kroppen strukturelt helt fra det ytterste av vår aura – til hud og helt inn til DNA i hver celle i kroppen. Krystallbollene er laget av ren kvartskrystall som forsterker vår energi. Deretter flyter vi inn i en guidet meditasjonsreise i ditt indre univers. Denne delen ledes av intuitiv veileder og kursholder Elisabeth Kjeldsø, som bruker sine medfødte evner til å se behovene til hver enkelt.

Sted: Pranahuset i Sandvika.

Pris: Kr. 500,-

Tid: kl. 18.30 – 21.00

Påmelding til: post@pranahuset.no

FULLMÅNEYOGA & VINTERSOLVERV

22. Desember

Kl. 09.30 – 11.30 på Pranahuset

Velkommen til årets mørkeste og kraftigste yin dag. Fyll på med RO!

Vi gir yoga massasje gjennom hele timen.  🙏🏻

Fullmåne er høydepunktet i måne syklusen, og den beste tiden i måneden til å nære og feire seg selv fysisk og mentalt. Fullmåne symboliserer mor og det feminine prinsipp; prinsippet om Yin. Yin er kraften vi trenger for å falle til ro! Så fullmåne er en tid å nære oss selv med rolig og myk yin yoga. Fullmånen hjelper oss med å rette oppmerksomheten innover, få indre styrke til endring, gi slipp, og falle til ro! Dette er årets kraftigste  yin dag – den mørkeste året i dagen.

YIN YOGA LÆRERUTDANNELSE

28. Januar – 02. Februar 2019

75 timer yin yogalærerutdannelse for deg som er yogalærer eller har tilsvarende kunnskap i anatomi og  har praktisert yoga minst et år. Se mer informasjon under; Bli yogalærer i menyen.

Sted: Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård

YIN & YANG YOGA LÆRERUTDANNELSE

Vår 2019:

28. Januar – 02. Februar

05. – 10. Mars

20. – 26. Mai  2019

200 timer yogalærer utdannelse godkjent av Yoga Alliance som 200RYT. For alle som har praktisert yoga regelmessig minst 1 år. Se mer informasjon under; Bli yogalærer i menyen.

Dette er en intensiv yoga utdannelse. Vi samles over en uke 3 ganger frem til sommeren. Det blir både en utdannelse og tre retreat uker for din egen utvikling og egenpleie. Vi er på Hemsedal Yoga Retreat – Groset som ligger vakkert til i Grøndalen på “solsiden” i Hemsedal.

VÅRYIN & LEOPARDKRAFTENS YOGARETREAT

28. Februar – 3. Mars 2019

Velkommen til en langhelg på vakre Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård.

For utfyllende informasjon om det faglige innhold og påmelding til utdannelsen/kurset på inn på; Yin fordypning i menyen.

MEDISINSK YIN YOGALÆRER UTDANNELSE

28. februar – 03. Mars 2019

Oppstart Medisinsk Yin Yogalærerutdannelse 300 timer.  Denne utdannelsen går over 8 deler. Du kan melde deg på til hele utdannelsen som går over et år, eller du kan melde deg på en del av gangen med fullføring innen 3 år. Se mer om utdannelsen under; Bli yogalærer – Medisinsk Yin Yoga 300 timer.

Denne uken er det Våryin & leopardkraftens qigong som er i fokus.

YIN YOGA FORDYPNING 

05. – 10. Mars 2019

Velkommen til en langhelg på vakre Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård.

Dette er modul 3 og 4 av yin yogalærer utdannelsen. Disse modulene fokuserer på hans-on i yin yoga stillingene og yin restorativ stillinger. Vi benytter yoga-massasje, bindevev terapi teknikker og akupressurpunkter.

Det blir også tid til en ski- eller gå tur for de som ønsker det. Du kan også skli ut i slalombakken fra hytta hvis du ønsker litt nedoverski.

SOMMERYIN & DRAGEKRAFTENS YOGARETREAT

13. – 16. Juni 2019

Velkommen til en langhelg på vakre Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård.

For utfyllende informasjon om det faglige innhold og påmelding til utdannelsen/kurset på inn på; Yin fordypning i menyen.

YIN YOGA LÆRERUTDANNELSE

18. – 23. juni  2019 på Pranahuset, Sandvika

75 timer yin yogalærerutdannelse for deg som er yogalærer eller har tilsvarende kunnskap i anatomi og  har praktisert yoga minst et år. Se mer informasjon under; Bli yogalærer i menyen.

 

ZENSOMMER & STILLE YOGARETREAT MED  MINDFULNESS- MEDITASJON

Lærere:  Ina Løvdal og Viggo Johansen

01. – 04. August 2019

Velkommen til en langhelg i stillhet på vakre Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård.