Kalender

UTDANNELSER, RETREATER OG KURS

NYMÅNE

YIN YOGA FLOW  – QIGONG – YOGAMASSASJE OG LYDBAD

Torsdag 4. April  kl. 18.30 – 20.30 på Pranahuset

Bli med på første nymåne etter vårjevndøgn. Vi er inne i årstiden som vekker opp kropp og sinn etter en lang vinter.

Vi praktiserer yin yoga med fokus på utrensing av de indre organene og ryggsøylen. Vi praktiserer yin yoga med fokus på dype rotasjoner i ryggsøylen i kombinasjon med ryggmargrens quiet-qigong (meditasjon)  og ryggmargspust- pranayama. Stående myk medisinsk qigong med vinyasa flyt for lever og galleblære- organene. Eteriske oljer for utrensning integreres i yin yoga for egenmassasje og du vil motta yogamassasje.

Nymåne og vårjevndøgn hjelper denne prosessen og det er en ypperlig tid på året for oss til å benytte den kosmiske kraften som ligger tilgjengelig. Våren gir kraft til at nye spirer i naturen kan skyte seg opp av jorden og bli til vakre blomster og trær – nye spirer av tanker, prosjekter, kreativitet, handlinger i oss får også ekstra kraft til å manifesteres ut i livet! ☀️

Vi avslutter med lydbad av krystallsyngeboller som forsterker utrensning, gir energi og optimaliserer hver celle inn til DNA.

Påmelding til pranahuset.no

YIN YOGA OG MEDISINSK QIGONG RETREAT

28. APRIL – 03. MAI 2019

Groset Yoga Retreart

Mer informasjon og påmelding post@yinyangyogaakademiet.no

YIN YANG YOGA AKADEMIETS ÅRLIGE YOGADAG

med faglig påfyll, yin yoga flow & krystall lydbad

1. JUNI 2019

Scenehuset på Majorstuen, Bogstadveien 49 kl.09.00 – 17.00

En fagdag og hyggelig samvær med din store yogafamilie

💞

Program kommer snart.

Påmelding post@yinyangyogaakademeit.no

NYMÅNE

YIN YOGA FLOW  – QIGONG – YOGAMASSASJE OG LYDBAD

Søndag 2. Juni  kl. 16.30 – 18.30 på Pranahuset  

Påmelding til pranahuset.no

YIN YOGA & QIGONG RETREAT 

SOTA SÆTER I BREHEIMEN MED DNT turistforeningen

26. – 30. Juni 2019

 

I år igjen blir det fine dager i fjellet med qigong og yoga på nydelige Sota Sæter i Breheimen, rett ved Lom og Jotunheimen. Vi starter dagen ute med en time qigong og yoga før frokost. I år igjen er Grete Roald med som turleder. Hun tar oss med ut i fjellet. Vi  finner fine plasser i fjellet hvor vi stopper og fyller på med myk og rolig yoga qigong som vekker kropp og sinn 🙂 På ettermiddagen har vi igjen en økt med god yin yoga for å åpne kroppen etter en fin dag i fjellet. Det blir båre teori og praksis om yin yoga, meditasjon og medisinsk qigong.

PÅMELDING: https://www.dntoslo.no/aktiviteter/105432/864541/

    Velkommen 💕

 

YIN & YANG YOGALÆRERUTDANNING 200 T 

YIN YOGA GRUNNUTDANNING 75 TIMER

YIN YOGALÆRER UTDANNING 200 TIMER         

Alle med oppstart 30. August 2019

YOGAREISE TIL JORDAN

03. – 08. NOVEMBER 2019

Vi bor på Amman Dead sea resort. Yoga i soloppgang og solnedgang. Utflukt til den rosa byen Petra og Wadi Rum ørkenen med overnatting i Sun City Camp. Det blir også jeeptur og kameltur gjennom ørken.

Mer informasjon kommer snart.  www.scandinaviatours.no

BAHAMAS – BIMINI

YOGA, QIGONG OG DELFINSVØMMING

19. – 25. APRIL 2020

 

 

WORKSHOP

Kommer!

Vi, Ina Løvdal og Elisabeth Kjeldsø har gleden av å invitere deg til en herlig kveld i ro og harmoni med rolig flytende yin yoga med qigong og yogamassasje, samt ansiktsmassasje med eteriske oljer. Praksisen tar utgangspunkt i å balansere våre chakra for en større bevissthet av våre kraftsentre og alt disse rommer i oss av indre kraft, dyp visdom, kreativitet, medfølelse og kjærlighet. Øvelsene er rolige og passer for alle uansett forkunnskaper i yoga eller qigong. Denne delen blir ledet av Ina Løvdal, hovedlærer ved yogalærer utdannelsen ved Yin Yang Yoga Akademiet.
Så går vi inn i en totalt avslappende seanse med energi- og chakrabalansering med krystaller på hver enkelt deltaker til nydelige toner fra fantastiske krystall-syngeboller som har frekvenser tilsvarende våre chakra, og vibrasjonene balanserer kroppen strukturelt helt fra det ytterste av vår aura – til hud og helt inn til DNA i hver celle i kroppen. Krystallbollene er laget av ren kvartskrystall som forsterker vår energi. Deretter flyter vi inn i en guidet meditasjonsreise i ditt indre univers. Denne delen ledes av intuitiv veileder og kursholder Elisabeth Kjeldsø, som bruker sine medfødte evner til å se behovene til hver enkelt.

Sted: Pranahuset i Sandvika.

Tid: kommer

Pris: Kr. 500,-

Tid: kl. 18.30 – 21.00

Påmelding til: post@pranahuset.no

FULLMÅNE YIN YOGA

ny dato kommer snart

Fullmåne er høydepunktet i måne syklusen, og den beste tiden i måneden til å nære og feire seg selv fysisk og mentalt. Fullmåne symboliserer mor og det feminine prinsipp; prinsippet om Yin. Yin er kraften vi trenger for å falle til ro! Så fullmåne er en tid å nære oss selv med rolig og myk yin yoga. Fullmånen hjelper oss med å rette oppmerksomheten innover, få indre styrke til endring, gi slipp, og falle til ro! Dette er årets kraftigste  yin dag – den mørkeste dagen i året.