Velkommen til

GROSET

RETREAT

Vi har bygget og tilrettelagt vårt eget herlige yoga retreat på Groset gård i Hemsedal. Her kan du nyte nærheten til naturen og praktisere yoga, qigong, meditasjon og mindfulness i en hyggelig og rolig atmosfære i liten gruppe hvor du blir personlig veiledet og ivaretatt. Se våre kurs og eventer her.

Velkommen til Hemsedal og Groset Yoga Retreat. Vi gleder oss til å møte deg på fjellet og dele opplevelser sammen - yoga, qigong, meditasjon, lydbad med krystall-synge-boller, deilig mat og storslagen natur. Trykk på pilene for å se flere bilder.

GROSET GÅRD

Groset gård er en av de eldste gårdene i Hemsedal. Den ligger lunt til på Solsiden i Grøndalen. 

Den gamle laftete låven er nyrenovert og bygd om til yogashala med gulvvarme og spektakulær utsikt. Vi har alt av yogamatter og yoga utstyr til din disposisjon. 

Her kan du også nyte den nye badstuen. På noen retreater har vi tilbud om massasje og andre behandlingstilbud. 

Hovedhuset er også restaurert og bygd opp i gammel stil. Her bor du og her spiser vi alle måltider. Vi serverer sunn, smakfull vegetarisk mat til frokost, lunsj og middag. Ofte er den uten gluten og melk, men ikke alltid. Hvis du har en hypersensitiv allergi må du si i fra minst en uke før oppholdet begynner. 

 

På morgen før yoga har vi stille stund. Det gir god ro og «space». Vi er stille frem til morgenøkten er ferdig. På kvelden er det stille fra kl.21 på soverom. Da er det samvær foran peisen i stuen for de som ønsker. Hytta har også et hyggelig bibliotek med deilig skuvseng og plasser å lese, og bare nyte livet!

 

Sengetøy og håndklær tar du med. Ønsker du og leie sengetøy og håndklær koster det kr. 250,-. 

Hvordan kommer du deg til Groset Yoga Retreat?

Bil - Tog - Buss

Bil:

Kjør gjennom Hemsedal sentrum. Fortsett forbi skianlegg og videre noen km til du kommer til Tuv. Ta vei inn til høyre mot Grøndalen. Kjør noen km til du kommer til hyttefelt og skiltet til Solsiden hyttegrend og skiheisanlegget, Solheisen. Her er det en stor parkeringsplass. Er det vinter med glatte veier for din bil (ofte trengs det 4 hjuls trekk opp bakkene) er det lurt å parkere her. Ring for å avtale videre transport derfra. Groset er bare noen minutter herfra.

Vider med bil fra parkeringsplassen kjører du videre og ta første vei opp til høyre mot Harahorn Hyttegrend og fjellkontor (lite brunt skilt). Kjør 4 store svinger oppover. Da er du fremme. Liten vei ned til høyre til hytta hvor det er parkering. Er det glatt kan du kjøre litt videre og snu så du parkerer langs veien med bilen stående nedover så det er lett å kjøre hjem når den tid kommer.

 

Buss:

Den enkleste måten å reise uten bil er med buss. Hemsedalekspressen (nettbuss.no) går direkte fra Oslo bussterminal - Lysaker stasjon - Sandvika - Asker - Drammen. Tuv er holdeplassen du skal av. Gi beskjed hvis du tar buss så vi kan ordne transport derfra; samkjøring, henting eller taxi. Det finner vi ut av så reisen blir så behagelig som mulig for deg.

Busstider:

Avgang fra Oslo                   kl.09.40 - Ankomst Tuv/Hemsedal kl.13.55

alternativ avreise fra Oslo kl.14.35 - Ankomst kl.19.35

Retur fra Tuv/Hemsedal     kl.16.40 - Ankomst Oslo kl.20.50 

alternativ avreise kl.13.40 Ankomst Oslo kl.18.20

Tider varierer litt utenfor sesong. Sjekk tider!

Tog:

Kommer du med tog går du av på Gol stasjon. Derfra er tar du buss 360 til Tuv.

Velkommen til fjells 🧘‍♀️❤️

En vecka på Groset i Hemsedal var en magisk opplevelse!

Sofia, 37 år, Asker

0

Besøksadresser:

Pranahuset Yoga og Pilates
Otto Sverdrups vei 9
1337 Sandvika

 

 

 © YinYangYoga - Ina K. Løvdal

Groset Yoga Retreat
Solsiden i Grøndalen
3560 Hemsedal

 

Telefon:

+47 95 10 16 17