Yin Yoga Massasje – Pranaflow Massage

Dato kommer snart

Du lærer:

  • En helhetlig Yin Yoga-massasje – Pranaflyt massasje (se mer under)
  • Fotsoneterapi i Pranaflyt massasjen. Behandling av muskel – skjelettsystemet, for rygg og nakke først og fremst. 
  • Introduksjon av Back-Shu akupressur for en holistisk påvirkning av de indre organer og deres funksjonskretser.
  • Eteriske oljer og kremer for muskel- og skjelettsysemet.

Mer om Pranaflyt massasjen

Denne sekvensen kan integreres i en personlig yogaterapi time, eller som supplement til alle former for yoga. Du kan benytte yoga-massasjen alene i sin helhet, eller du kan velge ut enkelte deler og benytte de i en yin yoga klasse eller i en personlig yogaterapi time.
Massasje sekvensen du lærer er en terapeutisk kreativ kombinasjon av yoga og massasje!
Den som mottar Pranflow Massag får mulighet til å føle hver posisjon fra innsiden og ut, og få vekket en større generell tilstedeværelse i kropp og sinn, som vil hjelpe å finne tilbake til kontakten med kroppens visdom. Gjennom passive yogastillinger tilføres bevegelse inn i og rundt
ledd og omliggende ligamenter, sener og muskler. Det tilførers press som hjelper å stimulere energimeridianene for bedre flyt, og akupressur benyttes på akupunkturpunkter for en dypere påvirkning inn til de indre organer og deres korrespondanser i kroppen  (sanser, emosjoner, spirituelle aspekter). Jevnt press hjelper å redusere kroppens nivå av stresshormoner og stimulerer visse sansereseptorer som gir mer og bedre følelse av kroppens bevegelsesmønster. Behandlingen gir tilgang på glemte bevegelsesmuligheter, og vekker nye signaler til hjernen. Dette gir en god følelse i hele kroppen. Gjennom dyp avspenning gis den du behandler en optimal tilstand igjennom bindevevet for å reintegrere nye bevegelsesmønstre som nevrologisk reorganiserer uhensiktsmessige mønstre med flytende, harmoniserende og effektive bevegelser.

“Enjoy Pranaflow Massage & experience the freedom in body and mind!”

Pris:

Dato:

Sted: 
Maks 12 deltakere for god oppfølging.
Fyll ut skjemaet og send inn per mail til post@yinyangyogaakademiet.no
Du vil få en bekreftelsesmail når du er tatt opp.
Bøker til utdannelsen:

YOGA ANATOMI av Leslie Kaminoff (Norsk ny utgave). Denne tar du med deg på kurset.