Yin Yoga Fordypning

Yin Yoga Fordypning (75 timer)

Vi dykker dypere inn i anatomien og ser hva vi kan gjøre videre for å optimalisere yinstillingene ved å integrere teknikker for å gi mer ”SPACE” i stillingene og en bedret flyt gjennom kroppen for en bedre kommunikasjon og samarbeide mellom kropp, pust, det subtile og åndelige/sjelelige. Yoga, og spesielt yin & yang yoga er kategorisert under spatial medisin – Medicine of inter-structural space and relationship. Du lærer anatomi og bevegelsesmønstre basert på den nyeste forskningen rundt bindevevet, nervesystemet og hjernens funksjon. Og hvordan spenninger og stress henger sammen med vår anatomi.

Du lærer hands-on og forskjellige massasje teknikker for strukturell frigjøring og energetisk balansering i yin yoga stillinger og yin restorative stillinger. Vi bruker teknikker fra bindevevsbehandling, akupressur, yoga-massasje, qigong-massasje, soneterapi, craniosacral terapi. Du lærer om eteriske oljer til de forskjellige årstider.

Fordypning i yin yoga med fokus på det subtile og energetiske aspekt. Du lærer mindful yinyoga, mindfulness-meditasjon og yin chakra yoga.Essensielle oljer til hvert chakra. Pranayamas. Medisinsk Qigong og akupressur.

Kurset er en påbygning av yin yoga grunnutdanning 75 timer så du får en yin yogalærer 150 timer sertifisering. Etter denne utdannelsen kan du ta påbygning i Medisinsk Yin Yoga 200 timer og få en utdannelse i yin yoga på 350 timer.

YACE Yoga Alliance Continuing Education godkjent.

Dato: 05. – 10. Mars 2019

Sted: Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård.

Pris: Kurs kr. 9.600,- (Kun 12 deltakere) + Kost (vegetarisk meny tilberedes av egen yoga-kokk) og losji kr. 2.600,- for hele uken.

Ønsker du å melde deg på utdannelsen, send mail til: post@yinyangyogaakademiet.no

Yin Yoga Fordypning (75 timer)

Sted: Pranahuset i Sandvika

1. samling 22. – 24. November 2019

2. samling 10. – 12. Januar 2020