Medisinsk Qigong

Qigong – en ekstraordinær prestasjon av livsenergi!

Denne helgen lærer du det grunnleggende om qigong – “Qi” betyr livsenergi og “Gong” det å praktisere og regulere energiflyten i kroppen. Myke bevegelser, pust og mentalt fokus synkroniseres for å påvirke og balansere kropp, emosjoner, sinn og sjel.

Dette vil du lære i løpet av helgen:

  • Mandala flow – de 5 håndflaters bevegelse.  Praksisen balanserer de 5 yinorganene for bedret funksjon, samt balanserer de tilhørende sanser, følelser og tanker. Dette er en flytsekvens i alle himmelretninger gjennom en mandala sirkel – en meditativ serie som gjøres i en jevn bevegelsesflyt. Systemet virker medisinsk balanserende på kroppens funksjoner og gir deg ro, tilstedeværelse, vekker din indre glede og stimulerer til økt livsenergi!
  • Den Tibetanske morgenbønn
  • Immunforsvar styrkende øvelser
  • Hvordan redusere stress gjennom mindfulness og energioppladende øvelser
  • Meditasjon i fri bevegelse – Sahaja flow
  • Yin Yoga

Vi inviterer deg til vårt nye yoga retreat senter på Hemsedals solside – Groset gård,og vil i den anledning gi deg en velkomst pris på retreaten denne helgen.

Kr. 4.700,- for hele helgen inkludert kost og losji. Du vil få undervisning i en liten gruppe på maks 12 deltakere. Det blir derfor rom for personlig oppfølging gjennom hele helgen. Du får servert 3vegetariske måltider om dagen av var “yogakokk”. Hvis været tillater det praktiserer vi også qigong ute i kontakt med naturen.

Tider: Ankomst fra kl. 15 fredag den 7.9. Kurset starter kl. 17. Kurset avsluttes kl. 16 på søndag den 9.9.

Påmending: post@yinyangyogaakademiet.no