top of page

søn. 25. jun.

|

Puro Yoga

Crystal Singing Bowl Workshop and Divine Sonic Yoga

Velkommen til en dag der du lærer om krystall-synge-boller og nyte Sonic Yoga og lydbad med krystall-synge-boller.

Crystal Singing Bowl  Workshop and Divine Sonic Yoga

Tid og sted

25. jun., 12:00 – 16:00

Puro Yoga, Bygdøy allé 16, 0262 Oslo, Norge

Om kurset/eventet:

Velkommen til en dag der du lærer om krystall-synge-boller. Hvordan de produseres, de forskjellige krystaller og edelstener som blandes sammen og deres effekt på oss. Du får også lære hvordan du spiller på bollene, og hvilke lydvibrasjoner som sammen skaper harmoni.

Ina har praktisert Divine Sonic Yoga - krystall-synge-boller brukt i yogaklasser, meditasjon og lydbad i 6 år. Hun vil dele sin erfaring med lydvibrasjonene i yogapraksis, og hvordan du kan ha nytte av en krystall bolle for egen del.

Krystall synge bollene er fra Crystal Tones, som produserer den høyeste kvalitet krystall boller fra ren, klar kvarts krystall (99,992%), også kjent som silicon quartz. Krystallbollene produserer toner som direkte resonerer med mange strukturer i kroppen, inkludert DNA, blodet, benstruktur, muskler, bindevev og den colloidale flytende krystall struktur i hjernen.

Et lydbad med krystall synge boller skaper kraftfulle vibrasjoner som akselererer den naturlige selvhelbredende prosessen i kropp, sinn og ånd/sjel. Krystallsyngebollene bidrar til å gjenopprette de riktige harmoniske tonene og frekvensene innenfor kroppens subtile energifelt, inkludert chakraene og det eteriske energifelt. Den indre makrokosmiske kraften i våre celler og DNA stimuleres. Vibrasjonene regenererer og stimulerer kroppens naturlige biologiske helbredelsesprosess. Lyden av krystall boller vekker noe dypere i oss, de når inn til essensen av vår sjel.

Under workshoppen vil du også motta et krystall lydbad så du kan kjenne effekten

- Rest, receive, realign and heal 

Etter workshop er det satt av tid til at du kan se mer på og prøvespille. Et unikt utvalg krystall boller er for salg. Kjøper du en bolle eller et Guardian Set (et sett boller i harmoni) trekkes kursavgift fra pris på bollen.

Velkommen til en magisk workshop 

”A gift for the Soul”

Sted: Puro Yoga, Bygdøy alle 16, 0262 Oslo

Kr. 590,-

PÅMELDING. Gå inn på Puroyoga.no og du finner eventet under Kurs/Workshop. Eller bruk denne link for diirekte påmelding:

https://www.deltager.no/event/crystal_singing_bowl_workshop#init

bottom of page