top of page

man. 13. nov.

|

Puro Yoga

YIN NYMÅNEYOGA

Velkommen til en dypt nærende yogastund under nymåne. Månen representerer det feminine, myke og omsorgsfulle. Dagene rundt full- og nymåne gir ekstra kraft til å nære deg selv.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YIN NYMÅNEYOGA
YIN NYMÅNEYOGA

Tid og sted

13. nov. 2023, 09:00 – 10:45

Puro Yoga, Bygdøy allé 16, 0262 Oslo, Norge

Om kurset/eventet:

Velkommen til en dypt nærende yogastund under nymånen. 

NYMÅNE er «innpust» fasen av månens syklus som hjelper deg til å nære en dyp indre ro. 

Yogastunden inneholder en kombinasjon av myk flyt og stille meditativ yin yoga.

Du vil også motta yin massasjeterapi og helende lydvibrasjoner fra krystallboller. Dette er med på å gi deg en dypere harmoni og helende ro til kropp, hjerte, sinn og sjel.

Månen representerer det feminine, myke og omsorgsfulle. Dagene rundt full- og nymåne gir ekstra kraft til å nære deg selv. Månen er koblet til vann-elementet som representerer det myke og den flytende natur i oss, men også det skapende og kraftfulle.

Sivilisasjoner og har i alle år hatt åndelige tradisjoner for å hedre månens syklus. Månen symboliserer yin energien, mor og den feminine kraft av omsorg og kjærlighet. Månedagene er derfor en meget potent tid til å nære oss selv og åpne opp for en dypere kontakt med det spirituelle og de helende energier som ligger tilgjengelige i oss. Vi blir mer mottakelig for ny innsikt og kontakt med vår dype kjærlighet og vår sjels kraft.

Å utføre en meditativ yogapraksis ved nymåne virker meget sentrerende og beroligende. Når vi sammen praktiserer yoga ved nymåne skaper vi en stor transformerende kraft og helende energi. Derfor er yoga ved nymåne fokusert på rolige og myke bevegelser som frigjør stivhet og stress i kropp og sinn og transformerer til indre ro.

KR. 360,- vippsnr 601993 merk betalingen "nymåneyoga". 

Del gjerne

bottom of page