top of page

lør. 28. okt.

|

Puro Yoga

YIN FULLMÅNEYOGA

Månen representerer det feminine, myke og omsorgsfulle. Dagene rundt full- og nymåne gir ekstra kraft til å nære oss selv. Du vil bli ledet inn i myk energiflyt som veksler med stille og meditativ yin yoga. Lyd healing med krystall-syngeboller brukes for en dyp og helende ro til kropp, sinn og sjel.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YIN FULLMÅNEYOGA
YIN FULLMÅNEYOGA

Tid og sted

28. okt. 2023, 09:00 – 10:45

Puro Yoga, Bygdøy allé 16, 0262 Oslo, Norge

Om kurset/eventet:

PÅMELDING: VIPPS kr.360 til 601993 og skriv FULLMÅNEYOGA

Månen er koblet til vann-elementet som representerer det myke og den flytende natur i oss, men også det skapende og kraftfulle.

Sivilisasjoner og har i alle år hatt åndelige tradisjoner for å hedre månens syklus. Månen symboliserer yin energien, mor og den feminine kraft av omsorg og kjærlighet. Månedagene er derfor en meget potent tid til å nære oss selv og åpne opp for en dypere kontakt med det spirituelle og de helende energier som ligger tilgjengelige i oss. Vi blir mer mottakelig for ny innsikt og kontakt med vår dype kjærlighet og vår sjels kraft.

Fullmåne åpner også for endring, frigjøring, feiring, renselse og fullføring av en syklus. Kraften til å være i endring og gi slipp. Gi slip på gamle mønstre og negativitet, slik at vi kan åpne nye dører og skape rom for ny innsikt.

Å utføre en meditativ yogapraksis ved fullmåne når månens kraft - yin energien er på sitt sterkeste virker meget sentrerende og beroligende. Når vi sammen praktiserer yoga ved fullmåne skaper vi en stor transformerende kraft og helende energi. Derfor er fullmåneyoga fokusert på rolige og myke bevegelser som frigjør stivhet og stress i kropp og sinn og transformerer til indre ro.

Dagen avsluttes med krystall-synge-bolle lydbad

Sted: Puro Yoga

Pris kr.360,-

Del gjerne

bottom of page