top of page

tor. 08. sep.

|

Pranahuset yoga og pilates

YIN FULLMÅNEYOGA

Månen representerer det feminine, myke og omsorgsfulle. Dagene rundt full- og nymåne gir ekstra kraft til å nære oss selv.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YIN FULLMÅNEYOGA
YIN FULLMÅNEYOGA

Tid og sted

08. sep. 2022, 18:30 – 21:00 CEST

Pranahuset yoga og pilates, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om kurset/eventet:

PÅMELDING HER

Du vil bli ledet inn i myke bevegelsesformer – myk dansende yoga - som gir flyt og kontakt med kroppen, og stille meditativ yin yoga hvor du vil motta yin massasje terapi og vibrasjoner av ren kvartskrystall fra krystall synge boller for en dyp helende ro til kropp, sinn og sjel.

Denne torsdagen er det fullmånen i sensommer-sesongen.

Sensommer er koblet til jord-elementet. Energien i dette elementet hjelper oss til sentrering, til å lande i sentrum av vår kjerne. Det gir oss evnen til å nære oss selv og andre med medfølelse. Det styrker balansen mellom det å gi og motta. Årstiden hjelper oss å være rotfestet i tilstedeværelse så vi har mulighet til å finne tilbake til selvet, vår tidløse natur og sjel.

Månen er koblet til vann-elementet som representerer det myke og den flytende natur i oss, men også det skapende og kraftfulle.

Sivilisasjoner og har i alle år hatt åndelige tradisjoner for å hedre månens syklus. Månen symboliserer yin energien, mor og den feminine kraft av omsorg og kjærlighet.Månedagene er derfor en meget potent tid til å nære oss selv og åpne opp for en dypere kontakt med det spirituelle og de helende energier som ligger tilgjengelige i oss. Vi blir mer mottakelig for ny innsikt og kontakt med vår dype kjærlighet og vår sjels kraft.

Fullmåne åpner også for endring, frigjøring, feiring, renselse og fullføring av en syklus. Kraften til å være i endring og gi slipp. Gi slip på gamle mønstre og negativitet, slik at vi kan åpne nye dører og skape rom for ny innsikt.

Å utføre en meditativ yogapraksis ved fullmåne når månens kraft - yin energien er på sitt sterkeste virker meget sentrerende og beroligende. Når vi sammen praktiserer yoga ved fullmåne skaper vi en stor transformerende kraft og helende energi. Derfor er fullmåneyoga fokusert på rolige og myke bevegelser som frigjør stivhet og stress i kropp og sinn og transformerer til indre ro.

Sted: Pranahuset i Sandvika

Tid: 18.30 - 21.00

Pris: 480,-

Påmelding: link kommer snart. Til link kommer send sms til Ina: 95101617 med navn og dato 8. sept fullmåneyoga

Del gjerne

bottom of page