top of page

fre. 03. nov.

|

Groset Retreat

YIN FORDYPNING - UTDANNING

YIN YOGA Påbygg 75-timer TT. Vi går i dybden av yin stillinger strukturelt og energetisk. Vi dykker dypere inn i anatomien og ser hva vi kan gjøre for å gi mer "space" i stillingene, og bedre flyt gjennom kropp og sinn. Deretter lærer du mer om den subtil anatomi, chakra og energisystemet.

Registration is Closed
See other events
YIN FORDYPNING - UTDANNING
YIN FORDYPNING - UTDANNING

Tid og sted

03. nov. 2023, 15:00 – 07. nov. 2023, 14:00

Groset Retreat, Grosetlie 84, 3560 Hemsedal, Norge

Om kurset/eventet:

Velkommen til yin yoga fordypning på vakre Groset Retreat!

Groset er et gammelt gårdstun i Hemsedalsfjellet omgitt av mektige fjell. Her får du frisk fjell luft, ro og inspirasjon.

Vi ønsker å gi deg en fantastisk opplevelse, transformasjon, inspirasjon, visdom, glede, ro og energioppladning gjennom hele oppholdet og videre....

Hovedhuset er restaurert og bygd opp i gammel stil. Her bor vi og spiser alle måltider.

Når det er fritid mellom undervisning har du flotte forhold til alt fra lette turer til mektige toppturer, eller kose deg inne foran peisen eller en rensende badstue.

Vi har vår egen yogaplatting og andre plasser i naturen, og praktiserer deler av tiden ute når det er mulig i forhold til vær og vind.

Kun 12 deltakere.

Se mer om Groset Retreat på nettsiden til akademiet.

Fordypning i yin yoga og yin yoga terapi.

​​Noe av det du lærer:​​​​

  • Yin Yoga stillinger der vi fordyper oss i bindevevets anatomi og den subtile anatomi  - energisystemet av energibaner og energisentre i kroppen
  • Subtil Yin Yoga - du lærer programmer for å bygge opp energi i kroppen, vitalitet, stressreduksjon og frigi spenningsreaksjoner
  • Chakra Yin Yoga. Chakraene er spirituelle sentre i hjernen og ryggsøylen og koordinerings-sentre for meridiansystemet, og virker som dører inn til den høyre bevissthet.​ Gjennom yin yoga stillinger skaper vi strukturell balanse som påvirker våre chakra segmenter. For å oppnå balanse i hvert chakra energetisk er det essensielt først å balansere den fysiske kroppen. Kroppens holdning er som et speil på hvordan hvert chakra fungerer. Når vi retter opp kroppen gjennom å praktisere yin yoga, skaper vi balanse, stabilitet og legger en solid base for å åpne opp en større sensitivitet for de subtile kvaliteter til hvert chakra. Vi praktiserer også myke organiske bevegelser for å påvirke og balansere hvert chakra. ​Crystal Sonic Therapy benyttes - dette er sound healingmed krystall-synge-boller under praksisen for balansering av hvert chakra.
  • Orientalsk medisin - mer om Qi, Yin og Yang, 5 Elementer og meridianer
  • Qi Gong
  • Hands-on med oppmerksom berøring i yin stillinger der vi frigir spenninger gjennom dyp påvirkning av muskel - skjelettsystemet gjennom å frigi bindevevets struktur for en større bevegelse og flyt gjennom kroppen. Forståelsen av spatial medisin og hvordan yin yoga gjenoppretter et godt holdningsmønster og "space" i kroppen så spenniger kan slippe fra dypet
  • Pranaflow Massasje. Pranaflow Massasje er en terapeutisk kombinasjon av yoga og massasje. Den som tar i mot Pranaflow Massasje får mulighet til å føle hver posisjon fra innsiden og ut, og vekke en større generell tilstedeværelse i kropp og sinn, som vil hjelpe å finne tilbake til kontakten med kroppens visdom. Gjennom passive yogastillinger tilføres bevegelse til ledd og omliggende ligamenter, sener og muskler. Det tilføres et jevnt press som hjelper å stimulere energimeridianene for bedre flyt, og en dypere påvirkning inn til de indre organer. Jevnt press hjelper å redusere kroppens nivå av stresshormoner. Behandlingen gir tilgang på glemte bevegelsesmuligheter, og vekker nye signaler til hjernen.
  • Yin Restorative Yoga med bindevevsbehandling av ryggsøylen og omliggende strukturer
  • Akupressur fordypning for en holistisk effekt i yinyoga praksis​
  • Essential Yoga – bruk av eteriske oljer

​​​​

Dato:

3. - 7. November 2023

Fredag kl.15  - Tirsdag kl.14

​Sted: Groset Retreat i Grøndalen, Hemsedal

Maks 10 deltakere.

Pris: kr.13.990 + inkluderer kost og losji på Groset Retreat

3000,- betales i forkant som depositum for å sikre din plass.

For deg som ikke er yin yoga lærer fra akademiet fra før er yin yoga grunnutdanning et krav. Yin grunnutdanning kan du ta online før denne utdanningen starter.

Del gjerne

bottom of page