top of page

tor. 24. nov.

|

Pranahuset Yoga

YIN FLOW NYMÅNEYOGA

Velkommen til en dypt nærende og "opplysende" yogastund under nymånen. NYMÅNE er «innpust» fasen av månens syklus som nærer deg med kosmisk lys. Yogastunden inneholder en kombinasjon av myk organisk yoga - og stille meditative yin yoga posisjoner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YIN FLOW NYMÅNEYOGA
YIN FLOW NYMÅNEYOGA

Tid og sted

24. nov. 2022, 19:00 – 21:00

Pranahuset Yoga , Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om kurset/eventet:

MELD DEG PÅ HER

NYMÅNEYOGA

NYMÅNE er «innpust» fasen av månens syklus. En fase der den kosmiske kraften i universet nærer meg med lys som hjelper å høyne din frekvens. Fra nymåne og 14 dager fremover har månen sin fase med stigende lys.

Yogastunden inneholder en kombinasjon av myke bevegelsesformer – myk organisk yoga - og stille meditative yin yoga posisjoner.

Du vil i deler av timen motta yin massasjeterapi og helende lydvibrasjoner fra krystallboller som består av ren kvartskrystall og andre edelstener og metaller. Dette er med på å gi deg en dypere harmoni og helende ro til kropp, hjerte, sinn og sjel.

Månen representerer det feminine, myke og omsorgsfulle. Dagene rundt full- og nymåne gir ekstra kraft til å nære deg selv. Månen er koblet til vann-elementet som representerer det myke og den flytende natur i oss, men også det skapende og kraftfulle.

Sivilisasjoner og har i alle år hatt åndelige tradisjoner for å hedre månens syklus. Månen symboliserer yin energien, mor og den feminine kraft av omsorg og kjærlighet. Månedagene er derfor en meget potent tid til å nære oss selv og åpne opp for en dypere kontakt med det spirituelle og de helende energier som ligger tilgjengelige i oss. Vi blir mer mottakelig for ny innsikt og kontakt med vår dype kjærlighet og vår sjels kraft.

Å utføre en meditativ yogapraksis ved nymåne virker meget sentrerende og beroligende. Når vi sammen praktiserer yoga ved nymåne skaper vi en stor transformerende kraft og helende energi. Derfor er yoga ved nymåne fokusert på rolige og myke bevegelser som frigjør stivhet og stress i kropp og sinn og transformerer til indre ro.

KR. 480,-

Del gjerne

bottom of page