top of page

tir. 18. jan.

|

Pranahuset yoga & pilates

YIN FLOW FULLMÅNEYOGA

Fullmåneyoga gir deg ny livsenergi, følelse av indre ro, styrke og glede. Du ledes gjennom en deilig meditativ yoga time bestående av yin flyt og restorative yoga. Ina gir yogamassasje under timen og avslutter kvelden med de healende vibrasjoner av Alchemy Crystal Singing Bowls.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YIN FLOW FULLMÅNEYOGA
YIN FLOW FULLMÅNEYOGA

Tid og sted

18. jan. 2022, 19:00 – 21:00

Pranahuset yoga & pilates, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om kurset/eventet:

Påmelding via link: https://www.pranahuset.no/events/fullmaneyoga-med-ina-lovdal-januar-2022

Månen er koblet til vann-elementet som representerer det myke og den flytende natur i oss. Energiens natur er nedover og ro. Derfor er fullmåne praksisen fokusert på rolige og myke bevegelser som frigjør stivhet og stress og transformerer til ro og vitalitet.

Fullmåne åpner også for endring, frigjøring, feiring, renselse og fullføring av en syklus. Kraften til å være i endring og gi slipp. Gi slip på gamle mønstre og negativitet, slik at vi kan åpne nye dører og skape rom for ny innsikt.

Å utføre en meditativ yogapraksis ved fullmåne når yin energien er på sitt sterkeste og lyseste virker meget sentrerende og beroligende. Når vi sammen praktiserer yoga ved fullmåne skaper vi en stor transformerende kraft av helende energi.

Sivilisasjoner har i alle år hatt åndelige tradisjoner for å hedre månens sykluser. Yin energien er på det kraftigste ved fullmåne. Fullmånen symboliserer yin energien, mor og det feminine mottakelige og den moderlige omsorg og kjærlighet.

Fullmåne er derfor en meget potent tid til å åpne opp for en dypere kontakt med det spirituelle og de helende energier som ligger tilgjengelige i oss. Yin energien og moder jord hjelper vår underbevissthet å komme til overflaten, slik at vi blir mer mottakelig ny innsikt og kontakt med vår dype kjærlighet og vår sjels kraft.

Del gjerne

bottom of page