fre. 05. feb. | Pranahuset, helger

YANG YOGA LÆRERUTDANNING

Tilbud til deg som har gått yin yogalærer 200 timer, yin yoga 75 timer grunnutdanning, eller annen yogalærer utdanning og ønsker å bygge på med yang yinyasa yoga 100 timer basert på den nye vitenskapen om bindevevet i kombinasjon med den gamle visdommen av energikroppen.
Registreringen er lukket
YANG YOGA LÆRERUTDANNING

Tid og sted

05. feb., 17:30 – 09. mai, 16:00
Pranahuset, helger, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om kurset/eventet:

Yang yogalærerutdanning 100 timer påbygg eller for deg som ønsker å integrere yang yogas myke flytsekvenser i din yogapraksis. Yoga filosofi inngår i utdanningen. 

Pensum:

YANG YOGA

Yang – prana vinyasa, dynamisk yoga med flyt av organiske bevegelser ledet av pusten. 

Yang yoga balanserer den myke yin praksis. Yang yoga stabiliserer ledd og aktiverer muskler og bindevev for styrke, struktur og balanse. I yang stillingene beholder vi et “yinfokus” som opprettholder ro i sinnet. Du blir fulgt opp under hele studieåret og du får undervisningsmanual og filmer for dagelig egenpraksis.

Noe av det du lærer i yang yoga:

 • ​Du lærer den stående sekvensen fra Ashtanga vinyasa yogas første serie. Andre klassiske stående Hatha yoga stillinger og utvalgte sittende stillinger, armbalanser og opp-ned stillinger. Vi går nøye igjennom stillingenes anatomi og hands-on justering
 • Bindevevet og bindevevslinjer i yang yoga stillinger
 • Prana vinyasa sekvenser - yoga stillinger med fokus på flyt gjennom kroppen guidet av pranas retninger av subtil energi i oss, koblet til elementene. Forståelsen av den subtil anatomi av nadis / meridianer, chakra og energisentre i yoga stillingene. Vinyasa sekvensene springer først og fremst ut fra de stående ashtanga stillinger
 • Namaskars, forskjellige varianter av solhilsen. Bl.a. mandala namaskar - solhilsen til de fire himmelretninger
 • Dragon Dance Flow - en unik yang vinyasa serie inspirert av dragen i den taoistiske  filosofi. Dragen representerer den høyeste visdom, kontroll og er relatert til Shen - sinnets og sjelens aspekt. Balansering av Shen skaper stillhet i sinnet. Dragen praktiseres i fire himmelretninger. Fysisk skaper serien mykhet i kroppen, styrker benstruktur, muskler og sener, renser energimeridianene og nervesystemet, og bedrer sirkulasjonen av energi. Den består av myke, runde, sirkulære og spiralformede bevegelser som også fører energi inn til de indre organer. Raske bevegelser flyter inn i de sakte. Det er en refleksjon av den kosmiske dans, av Shiva - dansens gud og yogas opprinnelse med røtter fra den tantriske yoga. 
 • Yin & Yang yogasekvenser satt sammen for en helhetlig påvirkning av kropp og sjel gjennom naturens sesonger
 • Core yoga
 • Egenpraksis og undervisning av stillinger, hands-on og flytsekvenser
 • Pedagogikk  - hvordan man underviser yoga
 • Yoga livsstil – etikk for yogalærer i relasjon yogalærer – student og samfunn. Det å forstå verdien i det å undervise yoga og det du kan bidre med til andre (seva).
 • Yoga markedsføring 

Dato 2021:

5. - 7. Feb  

5. - 7. Mars 

7. - 9. Mai

Tid:

Fredager kl.17.30 - 21, Lørdager kl.08.30 - 17, Søndager kl.08.30 - 16

Sted:

​Alle samlingene holdes på Pranahuset i Sandvika. 

Pris: 

kr. 15.000,- 

Påmelding: Gå inn på yin yang yogalærer og kryss av yang yoga utdanning 100 timer. Eller send mail til post@yinyangyogaakademiet.no