top of page

søn. 07. apr.

|

Puro Yoga

NYMÅNE YIN YOGA & KRYSTALL LYDBAD

Velkommen til en deilig meditativ søndag ettermiddag under nymåne. Månen representerer det feminine, myke og omsorgsfulle. Dagene rundt nymåne gir ekstra kraft til å gir slipp og rense kropp og sinn. Dette er spesielt viktig nå i overgangen mellom vinter og vår sesongen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
NYMÅNE YIN YOGA & KRYSTALL LYDBAD
NYMÅNE YIN YOGA & KRYSTALL LYDBAD

Tid og sted

07. apr. 2024, 17:30 – 19:00

Puro Yoga, Bygdøy allé 16, 0262 Oslo, Norge

Om kurset/eventet:

Månen representerer det feminine, myke og omsorgsfulle. Dagene rundt full- og nymåne gir ekstra kraft til å nære deg selv. Månen er koblet til vann-elementet som representerer det myke og den flytende natur i oss, men også det skapende og kraftfulle.

Sivilisasjoner og har i alle år hatt åndelige tradisjoner for å hedre månens syklus. Månen symboliserer yin energien, mor og den feminine kraft av omsorg og kjærlighet. Månedagene er derfor en meget potent tid til å nære oss selv og åpne opp for en dypere kontakt med det spirituelle og de helende energier som ligger tilgjengelige i oss. Vi blir mer mottakelig for ny innsikt og kontakt med vår dype kjærlighet og vår sjels kraft.

Å utføre en meditativ yogapraksis ved nymåne virker meget rensende på kropp og sinn, sentrerende og beroligende. Når vi sammen praktiserer yoga ved nymåne skaper vi en stor transformerende kraft der vi kan lettere kan gi slipp på alle nivå og fylle på med helende energi og indre ro. 

KR. 360,- vippsnr 601993 merk betalingen "nymåneyoga". 

Del gjerne

bottom of page