top of page

tor. 17. mars

|

Pranahuset Yoga & Pilates

Fullmåne YinYoga & Qigong

Velkommen til vårens første fullmåne. De første hestehov har sprunget opp av jorden og vårens kraft er i gang i naturen og i oss. Denne dagen rommer en enorm transformerende kraft og fokus er fri flyt og utrensning for kropp og sinn, samt dyp ro til nervesystemet.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fullmåne YinYoga & Qigong
Fullmåne YinYoga & Qigong

Tid og sted

17. mars 2022, 19:00 – 21:00

Pranahuset Yoga & Pilates, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om kurset/eventet:

Velkommen til vårens første fullmåne. 

De første hestehov har sprunget opp av jorden og vårens kraft er i gang i naturen og i oss. 

Denne dagen rommer en enorm transformerende kraft og fokus er fri flyt og utrensning for kropp og sinn, samt dyp ro til nervesystemet.

Du ledes gjennom en meditativ fullmånesermoni bestående av yin yoga & meditativ qigong.

Litt mer om denne dagen og hva fullmåne representerer.

Månen er koblet til vann-elementet som representerer det myke og den flytende natur i oss, derfor er fullmåne praksisen fokusert på rolige og myke bevegelser som frigjør stivhet og stress og transformerer til ro og vitalitet.

Denne torsdagen er det fullmåne i overgangen til vår-sesongen.

Våren er koblet til tre-elementet. Energien i naturen er ekspansjon og kraft utover og opp. Det er årstiden som gir kraft til ny fødsel, vekst og fornyelse. Den kraften vi ser i et tre er den perfekte kombinasjon av styrke og fleksibilitet. Våren er tiden på året hvor treets energi er mest aktivt tilstede i oss. Årstiden og tre-elementets kraft som stimulerer til utrensning, til fri flyt gjennom kroppens bindevev og energisystem. Vi får ekstra kraft til å være jordet og fleksibel, sterk og sentrert, på en gang. Nervesystemet styrkes. Kroppen blir mer fleksibel ved at sener, muskler og ledd næres og myknes opp, spenninger blir transformert til vitalitet. Fleksibiliteten ses også i sinnet. Negative emosjoner som sinne, frustrasjon, stress, spenninger kan få gi slipp og sinnet blir stabilisert. Vi får hjelp av årstiden til å ta vare på kreativiteten, indre fred, ekspansjon av lys og glede, og dyp avspenning.

Sivilisasjoner har i lang tid hatt åndelige tradisjoner for å hedre månens sykluser. Yin energien er på det kraftigste ved fullmåne. Fullmånen symboliserer yin energien, mor og det feminine mottakelige og den moderlige omsorg og kjærlighet.

Fullmåne er derfor en meget potent tid til å åpne opp for en dypere kontakt med det spirituelle og de helende energier som ligger tilgjengelige i oss. Yin energien og moder jord hjelper vår underbevissthet å komme til overflaten, slik at vi blir mer mottakelig ny innsikt og kontakt med vår dype kjærlighet og vår sjels kraft.

Fullmåne åpner også for endring, frigjøring, feiring, renselse og fullføring av en syklus. Kraften til å være i endring og gi slipp. Gi slip på gamle mønstre og negativitet, slik at vi kan åpne nye dører og skape rom for ny innsikt.

Å utføre en meditativ praksis ved fullmåne når yin energien er på sitt sterkeste virker meget sentrerende og beroligende. Når vi sammen praktiserer yoga ved fullmåne skaper vi en stor transformerende kraft av helende energi.

Del gjerne

bottom of page