top of page

tor. 05. mai

|

Majorstuen

DRAGON DANCE YOGA FLOW

Velkommen til en kveld hvor du lærer Dragon Dance Yang Yoga Flow & vi avslutter kvelden liggende hvor du mottar Lydhealing med Krystallboller

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
DRAGON DANCE YOGA FLOW
DRAGON DANCE YOGA FLOW

Tid og sted

05. mai 2022, 19:00 – 21:30

Majorstuen, Rosenborggata 9a, 0356 Oslo, Norge

Om kurset/eventet:

PÅMELDING HER

DRAGON DANCE WORKSHOP

Velkommen til en kveld hvor vi starter med Dragens Dans – full yang kraft og avslutter kvelden liggende med lydhealing av krystallboller.

Litt mer om Dragon Dance Yang Yoga Flow

Du vil lære en yoga-dans til musikk som vi bygger opp steg for steg. Den bygger på østens visdom av chakra, energisentre og akupunkturens energibaner.

Denne yoga-dansen passer spesielt godt akkurat nå i tiden mellom vår og sommer, med kraften fra vår-sesongen (tre-elementet) og åpner oss for kraften til sommer-sesongen (ild-elementet). Dragon Dance stimulere nervesystemet for utrensning og åpner opp for kraften i oss og vår hjertets glede. Dragens bevegelser vekker ditt hjerte for selv-kjærlighet og bringer oppmerksomhet til din iboende kraft og visdom.

Systemet har en beroligende effekt på nervesystemet og reduserer stress, frykt, søvnløshet og depresjoner samtidig som det bygger opp mykhet i kropp og sinn, smertefritt muskel-skjelettsystem, samt ny sunn energi og helse.

DRAGEN er en mystisk skikkelse, og den ultimate representant blant dyrene for yang-energien; dynamisk, aktiv, bevegende og kraftfull. Dragen er et dyr som ses ofte i østens kunst, da ofte i en virvelvind av røyk, skyer, ild og kraften i den kreative, dynamiske, elektrisk ladete energien som kommer til uttrykk i tordenvær. Dragen gir deg den kraft du trenger for å realisere dine drømmer og bringe de ut i livet!

Videre effekt av Dragens Dans:

-  Dype strekk, pust og flytende bevegelser sirkulerer energi gjennom kroppen og styrker og skaper harmoni mellom dine Chakra og De Tre Skatter – SHEN - QI - JING nøkkelen til innsikt, ro og styrke. Innover kultiveres SHEN (Spirit), QI (livskraft) og JING (Essens).

-   Styrker benstruktur, muskler og sener, renser energimeridianene og nervesystemet, og bedrer sirkulasjonen av energi og blod.

-  Myke, runde, sirkulære, spiralformede bevegelser fører energi inn til de indre organer.

-  Stillhet i sinnet er blandet med bevegelser av kroppen, hvor raske bevegelser flyter inn i de sakte. Det er en refleksjon av den kosmiske dans – SPANDA - livets puls, der skapelse av Yin og Yang – universets motpoler, møtes og former alle mulige fenomener og enheter av universet og livet.

PÅMELDING HER:

Del gjerne

bottom of page