top of page
balanse.jpg
topp Yogalærer utdanning
Yin
YIN YOGA Grunnutdanning 
Sertifisering 75-timer

Utdanningen passer for deg som er yogalærer fra før eller har tilsvarende utdanning. Du kan etter denne utdanning begynne å undervise i yin yoga. Kurset passer også for deg som vil ha innføring i yin yoga for egenpraksis. 

Yin Yoga er et paraplybegrep på all yoga som utføres mykt og med fokus på det rolige og den stille stunden, og bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter.

Yin Yoga kan gjøres av alle!

Yin Yoga er en yogapraksis som virkelig trengs i dagens yangdominerte verden. Det er en terapeutisk form for yoga, og den yogastilen som er raskest voksende på verdensbasis, da vi alle trenger å roe oss ned i en tid som går fortere og fortere.

Yin & Yang energiene komplimenterer hverandre, og de jobber konstant med å finne tilbake til enhet! Yin praktiseres ikke alene, vi må alltid ha med balansen av yang. Rytmiske bevegelser og repetisjoner skaper varme og kraft - yang. Sirkulære myke bevegelser - yin, leder den subtile energien innover, nærer livskraften, og balanserer de indre organene. Yin påvirker i dypet og skaper fri flyt, gir økt bevegelighet og mobilisering og styrke i ledd og ligamenter.

Neste utdanning er HØSTEN 2023

2 Helger

25. - 27. August og

01. - 03. September

Sted: Pranahuset, Sandvika 

Fredager kl.17.30 - 20.00. Lør. 09 - 17. Søn. 09 - 16.30

Pris: kr.12.800,-

3000,- betales i forkant som depositum for å sikre din plass.

ONLINE YIN UTDANNING

Utdanningen vil foregå etter forhåndsinnspilte filmer så du kan følge undervisningen i eget tempo. Du vil få tilsendt en undervisninsbok i posten som hører til utdanningen. Undervisningen er på Norsk.

Er du yogalærer fra før (minimum 200 timer) krever det 20 timer dokumentert hjemmepraksis og undervise en yin time. Deretter vil du bli sertifisert yin yogalærer.

Er du ikke yogalærer fra fører dette kurst først og fremst for egenpraksis, eller som et supplement til den utdanning du måtte ha.  Du vil få tilsendt et deltakerbevis.

Online utdanning  kr.8.888,-

Noe av det du lærer:

 • Du vil bli guidet inn i lange yin yoga klasser hver dag så du virkelig får erfare din opplevelse av yin yoga i kropp, sinn og sjel

 • De grunnleggende yin yoga stillinger med balanserende yang som komplementerer den myke yin praksis

 • Sittende og stående flytsekvenser for frihet og flyt gjennom kroppen og bindevevet, mykhet i ledd og stimulering av meridianer

 • Yin Yoga filosofi, taoismen og historien bak yin yoga

 • Anatomi og fysiologi i yinyoga.

 • Bindevevet og bindevevslinjer. Hvordan vi integrerer denne kunnskap i yin yoga

 • Subtil anatomi. Meridianer, energisentre, akupunkturpunkter og chakras

 • Kinesisk medisin. Det grunnleggende om Qi, Yin & Yang, De 5 Elementer, de indre organer og deres korrespondanser

 • Akupressur for en supplementerende holistisk effekt

 • Qi - livsenergi og Gong – energi arbeide. Du lærer det grunnleggende om Qigong der myke bevegelser, pust og mentalt fokus synkroniseres for å transformere stress og fysiske blokkeringer til ny energi og balanse mellom kropp, følelser og sinn.

 • Pranayama, pusteteknikker i yin yoga

 • Mindfulness og Meditasjon og hvordan det integreres i en yinyoga praksis.

 • Yinyogalærer rollen. Pedagogikk og kommunikasjon i yin yoga

 • Yin Yoga Massasje

 • Essential Yoga – bruk av eteriske oljer i yin yoga og holistisk egenpleie

 • Du får filmer til innstudering av pensum i tillegg til den personlige undervisning.

Etter utdanningen krevet minimum 20 timer egenpraksis og undervisning av en yin time for å bli sertifisert yin yoga lærer.

Tar du kurset for egen lærling kreves det ikke å undervise en time. Du vil få kursbevis.

 

Ønsker du å fordype deg videre kan bu bygge på med en av akademiets 200-timer utdanninger, eller påbygg moduler.


Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.😊

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med akademiets undervisningsbok, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år

Les flere tilbakemeldinger:

Sesong Ying Yoga & medisinsk Qigong
bottom of page