IMG_9506.jpeg
 
 
YIN YOGALÆRER
200 timer sertifisering
 
 

200 timer yin yoga utdanning passer for deg som ønsker å undervise en meditativ yogaform som gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser som skaper flyt i kropp og sinn.

Yin & Yang er to energier som komplimenterer hverandre, og de jobber konstant med å finne tilbake til enhet! 

Yin Yoga praktiseres derfor aldri alene - vi må alltid ha med balansen av Yang.

 

Yin Yoga er en dyp og rolig praksis som bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter. 

Yang Yoga balanserer den myke yin praksis gjennom å stabilisere ledd og aktivere muskler og bindevev for styrke og struktur. I yangyoga beholder vi et “yinfokus” som opprettholder ro i sinnet. 

 

​Yin Yang Yoga Akademiet underviser de klassiske yin yoga stillinger i kombinasjon med yang vinyasa flow og balanserende yang asanas for å styrke den medisinske effekten av yin yoga.

Du vil også lære akupressur, yin massasje, taoistisk yoga, qigong, mindfulness og meditasjon. 

Du bør ha praktisert yoga, qigong, taichi, mindfulness, meditasjon eller lignende i minst 1 år før du starter på denne utdanning. Du blir sertifisert Yin Yogalærer 200 timer gjennom Yoga Alliance og Norsk Yogalærerforbund.

Du kan velge og gå utdanningen over 1 år, med 8 helger, eller over et halvt år med 3x1 uke. Se de forskjellige utdanningsforløp under.

Utdanningen følger Yin Yang Yoga Akademiets studiebok som du får første studiedag. Du vil få tilsendt filmer av pensum til din daglige hjemmepraksis. 

VÅR 2021

Groset Retreat, Hemsedalsfjellet

13. - 18. Februar

15. - 20. Mars

07. - 12. Juni

Ankomst Groset dagen før dato før oppstart fra kl.15. Utdanningen starter på morgenen første kursdato. Avslutter siste dag kl.15.

Pris: kr. 33.000,- + kost og losji kr.590 pr.døgn. Betales før hver kursuke.

Depositum kr.3000,- ved påmelding for å sikre din plass. 

Maks 12 deltakere. 

Utdanningen er fulltegnet, men du kan fylle ut søknadsskjema og stå på venteliste.

Meld deg på her:

HØST 2021 

8 helger Sandvika

10. - 12. September 2021

01. - 03. Oktober 

22. - 24. Oktober

05. - 07. November

07. - 09. Januar 2022

28. - 30. Januar

18. - 20. Mars

06. - 08. Mai

Sted: Pranahuset i Sandvika. 

Tid: Fredager kl. 17.30 - 21, Lørdager kl.08.30 -17, Søndager kl.08.30 - 16

Pris: kr. 39.000,- 

Depositum kr.3000,- ved påmelding for å sikre din plass. 

Maks 12 deltakere.

Meld deg på her:

VÅR 2022

Groset Retreat, Hemsedalsfjellet

01. - 06. Mars

29. Mars - 03. April

07. - 12. Juni

Ankomst Groset dagen før dato før oppstart fra kl.15. Utdanningen starter på morgenen første kursdato. Avslutter siste dag kl.15.

Pris: kr. 33.000,- + kost og losji kr.590 pr.døgn. Betales før hver kursuke.

Depositum kr.3000,- ved påmelding for å sikre din plass. 

Maks 12 deltakere. 

Meld deg på her:

Hva inneholder utdanningen?

Noe av det du lærer:

 • Yin yoga praksis og teori – de klassiske yin stillinger med balanserende asanas og Yin    Flow – flytsekvenser for frihet og flyt gjennom bindevevet, mykhet i ledd og stimulering av energimeridianer.

 • Du vil bli guidet inn i lange yin yoga klasser så du virkelig får erfare din opplevelse av yin yoga i kropp, sinn og sjel.

 • Yin yoga sekvenser gjennom naturens transformerende sesonger og hver av årets måneder.

 • Anatomi og fysiologi med fordypning av bindevevets funksjoner i bevegelse.

 • Yinyoga skaper "space", struktur og balanse fysisk og energetisk. Yin & Yang Yogapraksis går inn under; Spatial medisin – Medicine of inter-structural space and relationship. Vi går i dybden av hver yin stilling strukturelt og energetisk. Vi dykker dypere inn i anatomien og ser hva vi kan gjøre for å gi mer "space" i stillingene, og dermed få bedre flyt gjennom kroppen. Du lærer anatomi og fysiologi basert på den nyeste forskningen rundt bindevevet, nervesystemet og hjernens funksjon. Hvordan spenninger og stress henger sammen med vår anatomi. Helhetlig forståelse av sammenhengene mellom - stress - psykiske forhold, nervesystemet, hormonene og immunsystemet.

 • Du lærer hands-on i yin stillinger for strukturell frigjøring av bindevev og ledd

 • Yinyoga-Massasje

 • Chakra Yin Yoga. Den meditative stillheten vi får tilgang på i yin yoga balanserer våre chakra med de tilhørende endokrine kjertler, og åpner opp for en større sensitivitet for de subtile kvaliteter i hvert chakra. 

 • Østens Filosofi. Oversikt og forståelse av østens filosofi - den Indiske yogafilosofi, buddhismen og taoismen.

 • Kinesisk medisin og det grunnleggende om Qi, Yin & Yang, 5 Elementer, Meridianer og Akupressur.

 • Qi– livsenergi, Gong – energi arbeide. Du lærer det grunnleggende om Qigong der myke bevegelser, pust og mentalt fokus synkroniseres for å transformere stress og fysiske blokkeringer til ny energi. 

 • Buddha Palm healing. Du lærer å styrke og regulere din egen energiflyt, og hvordan du kan benytte denne energi til å regulere helende energiflyt hos dine yoga elever. 

 • Akupressur for en holistisk medisinsk og forsterkende effekt av yinyoga.

 • Taiost Yoga Revitsaliserende rutine - En rutine som styrker vitaliteten, tar vare på «ungdomskilden» og immunforsvaret. Består av dype strekk, pust, flytende og myke bevegelser, selv-massasje, akupressur og mindfulness praksis.  

 • Pusteteøvelser - Pranayama.

 • Mindfulness og Meditasjon, og hvordan det integreres i en yinyoga praksis. 

 • Namaskars – som indre yoga gjennom Pranams, Solhilsen, Månehilsen, og Mandala Namaskars.

 • Dragon Dance Flow - vinyasa yogadans av rytmiske organiske bevegelser som vekker og åpner ditt hjerte og bringer oppmerksomhet til din iboende kraft og visdom. Vekker dragekraften i oss. Dragen representerer Shen – sinnet og sjelens høyeste visdom. Dragon Dance praktiseres i stillhet etter platens rytme, og en versjon etter musikk for bringer inn en deilig rytme i sekvensen

 • Asanas - de yangyoga stillinger som benyttes i Dragon Dance går vi nøye igjennom. Du lærer hands-on, stillingenes anatomi, bindevevet oppbygning og den subtile anatomi (meridianer, nadis og prana vayus retninger) i stillingene.

 • Sittende Asanas og Kropps-Mudras som tilsvarer de klassiske yinstillinger.

 • Core-yoga med fysisk og energetisk fokus for din kraft i kroppen.

 • Yoga livsstil - etikk i relasjon yogalærer – student og samfunn. Det å forstå verdien i det å undervise yoga og det du kan bidra med til andre (seva).

 • Yogalærer rollen. Pedagogikk og kommunikasjon.

 • Yoga markedsføring – kunsten å gjøre yoga til business.

 • Egenpraksis og undervisning.

 • Essential Yoga – bruk av eteriske oljer i yoga og holistisk egenpleie.

Sound Healing

Du vil motta Sound Healing med krystallboller under utdanningen. Det hjelper deg å frigjøre blokkeringer, stimulere og rense nervesystemet, hjelpe kroppens fysiske og energetiske struktur på plass, chakra balansering, regenerere, revitalisere og optimalisere alle celler, organer og systemer. 

Bonus:

Vinyasa Flow Yoga gjennom Yin Yang Yoga Akademiets digitale Yang Yoga utdanning.

Innhold:

 • Du lærer den stående sekvensen av Ashtanga vinyasa yoga og forståelsen av den subtile anatomi av bindevevet oppbygning i de forskjellige stillingene.

 • Deretter lærer du Rytmisk Vinyasa sekvenser med utgangspunkt i de stående Ashtanga Vinyasa stillinger, og andre stående yoga balanse stillinger med vinyasa flows. Flere sittende og avsluttende stillinger.

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

Jeg har deltatt på flere yogautdanninger, også i yin yoga, men dette er uten tvil den beste uavhengig av om du ønsker å bli yogalærer eller bare ønsker å fordype din egen praksis. Ina er varm og kunnskapsrik. Utdannelsen er ryddig lagt opp med en tydelig rød tråd. Anbefales på det varmeste 😊 

Kari-Anne, yogalærer Trondheim, 34 år

Jeg vil takke for et fantastisk og lærerikt kurs. Nøt hver dag! Ina er god til å formidle, mild og behagelig i væremåte. Tror jeg vil oppsummere disse dagene som den beste yogautdannelse jeg har deltatt på 😄

Rita, yogalærer Ski

Veldig deilig å oppleve en lærer som viser lag på lag på lag med kunnskap, og deler med humor og ro. Inspirerende å se kvinner i generasjonen over meg som har gått en så inspirerende vei! Tusen takk ❤️

Ida, skuespiller og miljøarbeider, 28 år

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med kompendiet, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år

 

 
0

Besøksadresser:

Pranahuset Yoga og Pilates
Otto Sverdrups vei 9
1337 Sandvika

 

 

 © YinYangYoga - Ina K. Løvdal

Groset Yoga Retreat
Solsiden i Grøndalen
3560 Hemsedal

 

Telefon:

+47 95 10 16 17