IMG_9506.jpeg
 
 
YIN YOGALÆRER
200 timer sertifisering
 

200 timer yin yoga utdanning passer for deg som ønsker å undervise en meditativ yogaform som gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser som skaper flyt i kropp og sinn.

 

Yin & Yang er to energier som komplimenterer hverandre, og de jobber konstant med å finne tilbake til enhet! 

Yin Yoga praktiseres derfor aldri alene - vi må alltid ha med balansen av Yang.

Yin Yoga er en dyp og rolig praksis som bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter. ​

Yang Yoga balanserer den myke yin praksis gjennom å stabilisere ledd og aktivere muskler og bindevev for styrke og struktur. I yangyoga beholder vi et “yinfokus” som opprettholder ro i sinnet. 

 

Yin Yang Yoga Akademiet underviser de klassiske yin yoga stillinger i kombinasjon med myke yin flows, yang asanas, stillhet, somatisk og energetisk integrering av yin yoga.  

Utdanningens fokus er Yin Yoga - den dype ro. Yang delen av yogalærerutdanningen er unik da vi opprettholder et "Yin fokus" av ro og integrering av den subtile kroppen, med meridianer, nadis og binevevslinjer i de stående asanas. Du vil dermed kunne se de klassiske yang asanas med "nye øyne". 

  • Kurset passer for alle som ønsker en fordypning i yoga for egen del og for deg som ønsker en jobb som yogalærer.

  • Er du yogalærer fra før, men ønsker å integrere mer ro - mer yin i din undervisning er denne utdanningen noe for deg.

 

Etter endt utdanning med avlagt eksamen er du sertifisert yogalærer. Du har da kompetanse til medlemskap i Norsk Yogalærerforbund og den Internasjonale Yoga Alliance 200RYT.

Intensiv utdanning fra 19. Mai - 29. August 2021 på Groset Retreat. Noen plasser igjen!

Undervisning helgebasert i Sandvika starter opp 10. September 2021.

For å se mer av utdanningens innhold og tider gå til hovedmenyen og velg YIN YANG YOGALÆRER.

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

Jeg har deltatt på flere yogautdanninger, også i yin yoga, men dette er uten tvil den beste uavhengig av om du ønsker å bli yogalærer eller bare ønsker å fordype din egen praksis. Ina er varm og kunnskapsrik. Utdannelsen er ryddig lagt opp med en tydelig rød tråd. Anbefales på det varmeste 😊 

Kari-Anne, yogalærer Trondheim, 34 år

Jeg vil takke for et fantastisk og lærerikt kurs. Nøt hver dag! Ina er god til å formidle, mild og behagelig i væremåte. Tror jeg vil oppsummere disse dagene som den beste yogautdannelse jeg har deltatt på 😄

Rita, yogalærer Ski

Veldig deilig å oppleve en lærer som viser lag på lag på lag med kunnskap, og deler med humor og ro. Inspirerende å se kvinner i generasjonen over meg som har gått en så inspirerende vei! Tusen takk ❤️

Ida, skuespiller og miljøarbeider, 28 år

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med kompendiet, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år