IMG_9506.jpeg
 
 
YIN & YANG YOGA FLOW
300 / 500 timer sertifisering

Vi tilbyr Yin & Yang Yoga Flow sertifisering opp til 500 timer for deg som ønsker å gå i dybden av yin yoga, meditativ yoga, yoga terapi, energi medisin, chakra yoga, yoga massasje, vinyasa flow og bindevevsfrigjøring.  

Du lærer å undervise yoga i gruppe, individuelt og som terapi.

Du får en helhetlig - holistisk utdanning i alle aspekter av det som hører inn under yin yoga - en meditativ yoga praksis som frigjør stress og gir dyp ro i kombinasjon med myke bevegelser for ny energi og flyt i kroppen. Vi bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter.

Denne utdanningen er som en kombinasjon av yin yoga, dans og bindevev frigjøring. 

Du bør ha praktisert yoga, qigong, taichi, mindfulness eller meditasjon i minst 1 år før du starter på denne utdanningen. Utdanningen er godkjent i Norsk Yogalærerforbund.

Denne utdanningen gir deg den tryggheten og kunnskapen du trenger for å tilby en kreativ og komplimenter yoga klasse som inkluderer terapeutisk assistering og yoga massasje. 

Dette er et "Bridge Program" - påbygnings program 300 timer for deg som allerede har gjennomført en 200 timer yogalærerutdanning fra en annen skole/studio. Har du Yin Yang Yoga 200 timer, Yin Yoga 200 timer eller en annen yogalærerutdanning fra før kan du starte på 300/500 timer utdanningen.

Vårt 500 timer program er for deg som har fullført en 200 timer yogalærerutdanning ved Yin Yang Yoga Akademiet.

Utdanningen er bygd opp av moduler.

Moduler, tider og sted kommer snart. 

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

Jeg har deltatt på flere yogautdanninger, også i yin yoga, men dette er uten tvil den beste uavhengig av om du ønsker å bli yogalærer eller bare ønsker å fordype din egen praksis. Ina er varm og kunnskapsrik. Utdannelsen er ryddig lagt opp med en tydelig rød tråd. Anbefales på det varmeste 😊 

Kari-Anne, yogalærer Trondheim, 34 år

Jeg vil takke for et fantastisk og lærerikt kurs. Nøy hver dag! Ina er god til å formidle, mild og behagelig i væremåte. Tror jeg vil oppsummere disse dagene som den beste yogautdannelse jeg har deltatt på 😄

Rita, yogalærer Ski

Veldig deilig å oppleve en lærer som viser lag på lag på lag med kunnskap, og deler med humor og ro. Inspirerende å se kvinner i generasjonen over meg som har gått en så inspirerende vei! Tusen takk ❤️

Ida, skuespiller og miljøarbeider Hvitsten, 28 år

Kurset er lærerikt & fint. Ina er behagelig & kunnskapsrik lærer 💓 Anbefales på det varmeste☀️

Marianne

En fantastisk uke med masse ny og spennende lærdom. Ina er en fantastisk kunnskapsrik person med en utrolig behagelig utstråling. Det har rett og slett vært en enorm glede å delta denne uken og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lært og ikke minst alle de flotte menneskene jeg har delt dette med.

Birgitte, yogalærer Oslo, 46 år

Kurset har innfridd alle forventninger. Mye kunnskap undervist veldig profesjonelt. God mix med teori og praksis. Optimale lokaler. Er veldig fornøyd med kompendiet, perfekt for å fortsette selvstudiet i tiden fremover. Er superinspirert til å fortsette Yin-reisen :) Tusen Takk

Ane, yogalærer Bergen, 42 år

 

 
 
 
0