Medisinsk Yin Yoga 300 timer TT

 

For hvem? En yogautdannelse for deg som ønsker å fordype deg i en helhetlig terapeutisk yogaform. Utdannelsen er på 300 timer. Du kan ta utdannelsen som en fortsettelse på din 200 timer yogalærerutdannelse, og bygge på til en 500 timer. Du kan også ta denne utdannelsen hvis du har annen relevant utdannesle innen yoga og helse. Eller om du ønsker å lære yoga for egen glede, helse og utvikling.

Hva? Du lærer Yin og Yang yoga gjennom årets fem sesonger og foreningen med naturens elementer og menneskets iboende natur. Vi ser også på sammenhengen mellom menneske, naturens rytme og solen og månens sykluser. Du lærer hvordan du kan bruke yoga terapeutisk for bedre harmoni i oss og med naturen rundt oss.

Yin og Yang sekvenser forenes gjennom yoga, medisinsk qigong, strukturell integrering av kroppen gjennom bindevevet, energibalansering av fysisk og subtil energi-kropp. Elementenes kobling til våre chakra fra den tantriske lære og kroppens energisentre og akupunkturpunkter fra den taoistiske/kinesiske medisinske lære, kosthold i forhold til de 5 elementer,  yoga massasje, aromatiske oljer, yoga nidra, pranayama, mindfulness,  meditasjon med fokus på metta praksis (medfølelse, selv-kjærlighet).  Du blir også kjent med bruk av krystallsyngeboller.

Når? 5 langhelger, torsdag kl.19 til søndag kl.15 gjennom årets fem sesonger, og en uke i Vesterålen under middnattsolen. Du kan ta utdannelsen fritt i rekkefølge, men innen 3 år.

Datoer finner du ved å velge fra nedtrekksmenyen.

De 5 langhelgene er undervisningen på Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård, og uken i middnattsol er i området Stave/Bleik i Lofoten-Vesterålen. Vi tilbringer en del tid ute i kontakt med naturen for å ta inn kraften til de forskjellige sesonger og solens og månens syklus.

Pris: Hver samling betales en av gangen. kr.  kost og losji samt kursmanual og teoretisk undervisning

Påmelding:

post@yinyangyogaakademiet.no

Yogaplattingen på Hemsedal Yoga Retreat – Groset gård

Topptur ved Groset gård

Yogalåven

Vesterålen